in

Марго Роби и Райън Гослинг като Барби и Кен

Барби е символът на 90-те! Куклата на американската компания Mattel е пусната в продажба през далечната 1959 година, а оттогава до днес е неразделна част от детството на всяко дете. Колекционирането на кукли Барби е разпространено и сред възрастните.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ПЛАТЬЯ, УКРАШЕНИЯ, ДЛЯ БАРБИ (@misb.arbie)

Куклата става главен герой в много песни и филми, но филмите за Барби, които винаги са анимационни. Настъпи моментът, в който историята на красивата кукла ще бъде разказана и в игрален филм, който се очаква да излезе на екран през 2023 г.

За щастие вече знаем някои детайли около филма. Най-любопитното за хората, които очакват филма с нетърпение, е кои ще бъдат актьорите, които ще изиграят Барби и Кен. В ролята на Барби влиза красивата актриса Марго Роби. Русата й коса, светлите очи и безупречната кожа я правят най-добрият избор за ролята на куклата с перфектни мерки и визия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Кен е половинката на Барби, който има перфектна усмивка и красива коса. Куклата Кен е представена през 1961 година. В новия филм за Барби, в ролята на Кен ще влезе Райън Гослинг – един от най-красивите актьори в света на киното. Първоначално Гослинг отказал ролята, но от студиото не приели „не“ за отговор, тъй като според тях Райън изключително много прилича на Кен и е единственият възможен избор за тази роля.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @tothbarnabas.style

Сигурни сме, че красивият тандем ще изиграе знаменитите Барби и Кен по възможно най-добрия начин.

Грета Гъруиг ще бъде режисьор на филма, което със сигурност означава, че ще има някои различни и необичайни елементи. Тя е и съавтор на сценария. В създаването на филма участва и съпругът на Гъруиг, който е известен с писането на сценарии за развод. Веоятно сценарият на филма ще се върти около връзката на Барби и Кен, а имайки предвид кой е сценарист, вероятно ще станем свидетели на някои болезнени истини относно любовта и брака.

Това не е първият проект за филм за Барби. В проекта на Sony Pictures, който така и не е осъществен, трябвало Барби да бъде прогонена от света на Барби, защото не е достатъчно перфектна. Героинята тръгва на пътешествие, за да открие себе си, и осъзнава, че съвършенството не е свързано с красотата и идва отвътре. Не е ясно дали сценарият на филма ще бъде същият и можем само да предполагаме какво са ни приготвили Грета Гъруиг и Ноа Баумбах, но едно е сигурно – този филм ще бъде много различен от всичко, свързано с Барби, което сме виждали досега…

  • Смятате ли, че Марго Роби е най-подходящата актриса за ролята на Барби?

    Снимка: Instagram/margotrobbieofficial
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Село Гела – магията на Родопите и на каба гайдите

6 трика как да изглеждате добре без грим