in

Маргаритка и вежливите думички

Маргаритка

Неслучайно думичките „благодаря“, „моля“ и „извинявай“ се наричат вълшебни, защото всеки родител знае, че понякога само истинско чудо може да накара децата да ги изрекат. На помощ в това нелеко предизвикателство идва деветата книжка от поредицата „Полезни навици“ на проекта „Маргаритка“.

Създадена от сърцатите Яна Липованска и Виктория Величкова (Вики от „Мастило“), писателя Илия Деведжиев и художничката Веселка Велинова, „Маргаритка и вежливите думички“ повежда децата на шарено пътешествие, в което да си учтив е най-голямото вълшебство.

Защо да се извиняваме? Защо да казваме „заповядай“ и „благодаря“, ако можем да минем и без тях?

Съобразена с детското мислене и интереси, „Маргаритка и вежливите думички“ е поучителна, но и много весела приказка, в която най-малките сред нас научават, че красивите думички крият истинска магия в себе си. Те могат да бъдат наш най-добър приятел, да разрешат всяка ситуация и да победят всеки лош герой. А всяка игра е по-лесна и приятна, когато кажеш „извинявай“, „моля“ и „благодаря“!

Проектът „Маргаритка“

Още с появата си през 2016 г. проектът „Маргаритка“ се превърна в любим на хиляди родители и деца у нас. Чудатите истории, разказани в книжките, песничките и видеата от поредицата „Полезни навици“, имат за цел да превърнат наглед досадните всекидневни задачи в цветни приключения.

Други полезни книжки от поредицата са: „Маргаритка: Биби и Мими подреждат“, „Маргаритка: Заспиваме със Сънчо”, „Маргаритка и чистите зъбки“, „Мими и Биби отиват на море”, „Маргаритка: Биби и Мими на детска градина“, „Маргаритка и вкусната храна“, „Маргаритка и чистите ръце“ и „Маргаритка: Коледни вълшебства“.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Супа Ахо бланко

Испанска студена супа „Ахо Бланко“

Смартфон

7 лесни стъпки за разчистване на смартфона