in

Маргаритка и вежливите думички

Маргаритка

Неслучайно думичките „благодаря“, „моля“ и „извинявай“ се наричат вълшебни, защото всеки родител знае, че понякога само истинско чудо може да накара децата да ги изрекат. На помощ в това нелеко предизвикателство идва деветата книжка от поредицата „Полезни навици“ на проекта „Маргаритка“.

Създадена от сърцатите Яна Липованска и Виктория Величкова (Вики от „Мастило“), писателя Илия Деведжиев и художничката Веселка Велинова, „Маргаритка и вежливите думички“ повежда децата на шарено пътешествие, в което да си учтив е най-голямото вълшебство.

Защо да се извиняваме? Защо да казваме „заповядай“ и „благодаря“, ако можем да минем и без тях?

Съобразена с детското мислене и интереси, „Маргаритка и вежливите думички“ е поучителна, но и много весела приказка, в която най-малките сред нас научават, че красивите думички крият истинска магия в себе си. Те могат да бъдат наш най-добър приятел, да разрешат всяка ситуация и да победят всеки лош герой. А всяка игра е по-лесна и приятна, когато кажеш „извинявай“, „моля“ и „благодаря“!

Проектът „Маргаритка“

Още с появата си през 2016 г. проектът „Маргаритка“ се превърна в любим на хиляди родители и деца у нас. Чудатите истории, разказани в книжките, песничките и видеата от поредицата „Полезни навици“, имат за цел да превърнат наглед досадните всекидневни задачи в цветни приключения.

Други полезни книжки от поредицата са: „Маргаритка: Биби и Мими подреждат“, „Маргаритка: Заспиваме със Сънчо”, „Маргаритка и чистите зъбки“, „Мими и Биби отиват на море”, „Маргаритка: Биби и Мими на детска градина“, „Маргаритка и вкусната храна“, „Маргаритка и чистите ръце“ и „Маргаритка: Коледни вълшебства“.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Супа Ахо бланко

Испанска студена супа „Ахо Бланко“

Смартфон

7 лесни стъпки за разчистване на смартфона