in

Любовта се крие „Под всяко друго име“

След като се превърна в международна сензация с фентъзи поредицата си „Паднали ангели“, която през 2016 г. се появи и на голям екран, американската авторка Лорън Кейт се завръща на българския пазар с новия си роман „Под всяко друго име“. Този път писателката се гмурва в романтичния жанр, за да разкаже една очарователна история за приятелството, споделената страст към книгите и неочакваната любов.

Лейни Блум е безнадеждна романтичка. Тя вярва безусловно в силата на истинската любов и то не само, защото е редактор на любовни романи в едно от най-големите издателства в жанра. Следвайки предсмъртното желание на покойната си майка, Лейни е решена да намери човека, когото „наистина да обича“ –  господин Перфектен, отговарящ на всичките 99 изисквания от внимателно подготвения ѝ списък с качества, притежавани от мечтания мъж. А годеникът ѝ Райън ги покрива до едно.

Страстта към книгите и истинската любов

Когато Лейни получава предложението на живота си – да стане най-младият отговорен редактор в издателството и да работи по новата книга на най-любимата си авторка на любовни романи Ноа Калауей – тя сякаш има всичко, за което някога е мечтала. Ноа е причината Лейни да се влюби в литературата, а от историите ѝ тя е научила всичко, което знае за любовта.

Има само един малък проблем. Нова книга няма. Ноа е изпаднала в тежък писателски блокаж, а за да задържи новата си позиция, Лейни ще трябва да ѝ помогне да се измъкне от него. И тази задача никак няма да е лесна.

Легендарната Ноа Калауей има десет романа – епични любовни истории, четени в безброй книжни клубове и завладяли сърцата на милиони читателки по света. Но никой никога не е виждал загадъчната писателка. Тя не дава интервюта, не подписва книги, не идва на представянията си – и зад това се крие сериозна причина. Причина, която ще разтърси света на Лейни и ще постави под въпрос всичко, което тя си е мислела, че знае за любовта.

Дали Лейни няма най-после да захвърли своя списък с 99 очаквания и да разбере, че любовта няма как да бъде научена от книга, а понякога може и да се крие „Под всяко друго име“, както казва великият Шекспир?

С много обич, закачливост и остроумие Лорън Кейт пише „Под всяко друго име“ като реверанс към любителите на любовните истории и романтиците, които не се примиряват с нищо по-малко от истинската любов. Резултатът е една прекрасна смесица от трогателни моменти, хумор, тъга и надежда, в която всеки читател може да намери късче от себе си.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Карбонара

Класически спагети Карбонара

Дейвид Бекъм

24 любопитни факта за Дейвид Бекъм