in

Любимите обувки на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън
Снимки: Instagram/ dukeandduchessofcambridge

Всеки човек има тип дреха и чифт обувки, с които се чувства най-комфортно и му носят най-голяма увереност. Когато става въпрос за херцогинята на Кеймбридж, ситуацията не е много по-различна. Кейт обикновено съчетава красивите си рокли с Gianvito Rossi 105 – класически елегантни обувки на ток със заострени пръсти.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

На снимките по повод 40-тия ѝ рожден ден не се вижда с какви обувки е, но според модните експерти херцогинята е съчетала красивите си рокли Александър Маккуин именно с Gianvito 105.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Това са любимите обувки на Кейт, но тя има и други фаворити в своята колекция. Съпругата на принц Уилям обича да носи обувки на платформи, маратонки и ниски обувки.

Моделът Sledge на LK Bennett също е сред фаворите на Кейт. Тези обувки са на ток и имат платформа, а отпред са заоблени. Когато Кейт избира тях, обикновено залага на цвят нюд и ги съчетава буквално с всичко.

Освен емблематичните токчета Gianvito 105, които кралската особа притежава в различни цветове и височини, Кейт много обича и Romy на Jimmy Choo. Тя има много интересен чифт от теози модел обувки – целите са покрити с блясък. Това е нещо, което не сме свикнали да виждаме често от Кейт, но определено ѝ стоят страхотно.

Колекцията от обувки на Кейт включва и елегантни обувки на ток Prada, а ниските токове на Emmy London отскоро също са сред фаворитите на херцогинята.

Кейт обичаше да носи и популярните обувки BB на Маноло Бланик, преди да се превърнат в запазена марка на Меган Маркъл.

Ботуши

Що се отнася до ботушите, Мидълтън е заклет фен на Penelope Chilvers. Високите кафяви ботуши са не по-малко стилни от токчетата на херцогинята. Кейт изглежда така, сякаш е в „свои води“ с тези ботуши и дори е купила същите на принцеса Шарлот. Херцогинята много внимателно подбира ангажиментите, на които може да си позволи да сложи тези ботуши.

За по-официалните си ангажименти, Кейт залага на елегантни ботуши на ток, които много добре допълват любимите ѝ миди рокли. За този тип обувки тя се доверява на Ралф Лорън и Сен Лоран.

Маратонки

Кейт Мидълтън обожава различни спортове, както и активности на открито. За този тип кралски ангажименти, херцогинята избира подходящи обувки – маратонки. Може да се каже, че любимите ѝ маратонки са белите Superga, които са били любими и на Лейди Ди, но Кейт носи и други модели маратонки – Nike VaporMax, M&S Ribbon, както и маратонките на Vejas.

Еспадрили

Подобно на други стилни жени, като Грейс Кели, Лорън Бекол, Алекса Чънг и Пенелопе Крус, Кейт също обича да носи еспадрили на платформи.

През летните месеци херцогинята често може да бъде забелязана с такива обувки и обикновено залага на марката Castañer.

Loading

  • С какъв тип обувки Кейт Мидълтън изглежда най-добре?

    Кейт Мидълтън
    • Елегантни обувки на ток
    • Маратонки
    • Ботуши
    • Еспадрили на платформа

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Ботев

Филмът „Ботев“ – историята на един от най-великите българи

Най-скъпите храни

7-те най-скъпи храни в света