in

СмяхСмях ЛюбовЛюбов СладкоСладко ЕхаЕха ОМГОМГ ПлачиПлачи ЯдосанЯдосан

Коя професия е най-подходяща за вас според зодията ви

Top view of astrologer holding stones with zodiac sign beside laptop, coffee and constellations
Top view of astrologer holding stones with zodiac sign beside laptop, coffee and constellations

Всеки човек има различни интереси, които в повечето случаи определят бъдещата му професия. Звездите обаче също могат да са ни от полза и да ни помогнат за точния професионален сектор.

Ето и кои са най-подходящите професии за всяка зодия:

Овен

Овенът ще се насочи натам, където има възможност за конкуренция и преодоляване съпротивата на съперника. Той е спортист, воин, военен, полицай, огнеборец, хирург. Овенът има нужда от битки – някои малки и лични, други – обществено значими. Той е мениджър и водач в областта си.

Телец

Телецът е градинар, било то като професия или хоби. Той има усет за пари и затова банкерството му е в кръвта. Козметика, архитектура, интериорен дизайн, приложни изкуства – все професии, които хранят чувството му за физическа форма и пряк, осезаем резултат от неговите усилия.

Близнаци

Близнаците се развиват идеално като търговци и маркетингови специалисти. Способността им да се променят им дава така нужния начален тласък от ентусиазъм и енергия в почти всяко начинание.

Рак

Ракът е отдаден социален работник, детски учител, медицинска сестра, диетолог, готвач и кулинар, психолог и детски лекар. Умението му да се разбира и работи с хора е ненадминато.

Лъв

Лъвът обича да се изявява на сцена, затова той е актьор, телевизионен водещ, артист, мотивационен лектор, бижутер, кардиолог. С две думи – където има изява, търсете представител на зодията, ще ви свърши чудесна работа.

Дева

Девата е царица на детайла, изчистените форми и взаимоотношения, грижата за другия. Тя процъфтява в медицинските професии, статистиката, социологията, счетоводството, одита и всякакви асистентски дейности.

Везни

Везните са чудесни адвокати, медиатори и организатори на събития. Те са адаптивни и могат да се преборят с всякакви предизвикателства.

Скорпион

Скорпионите не са толкова себепожертвователни, но те попълват луфтовете от професии, които другите зодии обикновено предпочитат да избягват – погребален агент, патоанатом, следовател, криминалист, балсаматор, психиатър, сексолог, палеативен терапевт, психотерапевт.

Стрелец

Стрелецът търси широки пространства – и физически, и духовни. Намира ги в професии като издателска дейност, международни отношения, академичен преподавател, международна журналистика, преводач, духовник.

Козирог

Козирогът е кариеристът на зодиака. Той се цели нависоко и надалече и влага неимоверни усилия да изкачи върха на йерархичната стълбица в социума, политиката или компанията. Той е финансист, CEO, главен счетоводител, мениджър на недвижимо имущество, архитект, организатор.

Водолей

Водолеите са истински IT гении. Всичко, свързано с компютри, на тях им се отдава с лекота. Справят се с технологични трудности, трудни кодове и скучни оперативки.

Риби

Рибите са ефимерни, леко неземни – те са режисьори, актьори, музиканти, ясновидци, фармаколози, лекари, психотерапевти, които имат особена дарба да работят с хора със зависимости. Биха могли да разберат всякакъв грях.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Тери Пратчет – последният герой на своето време

„Портокал с часовников механизъм“ – дръзката класика на XX век