in

ЕхаЕха

Когато телевизорът се превърне в нещо повече

The Frame
Снимка: The Frame/Samsung

Ако трябва да бъдем честни, само допреди няколко години телевизорите бяха просто устройства, които се чувствахме задължени да притежаваме и да позиционираме пред дивана у дома. Но не сме се стремили да напаснем техния дизайн с нашия интериор. Избирахме си ги само по размер и цвят, тъй като по отношение на функционалностите, нямаше особено голяма разлика или поне за масовия потребител.

Днес обаче нещата са доста по-различни. Тези устройства могат да се впишат перфектно в нашето ежедневие, както и да отговорят на различните ни нужди. Гледането на телевизия вече далеч не е единствената и най-важна функция за един телевизор. Всъщност, съвременните телевизори са много по-близо до компютрите и смарт устройствата, отколкото до класическите си предшественици.

Но има и още нещо. През последните две години работата от вкъщи стана норма и за много от нас времето, което прекарваме в домовете си, се увеличи драстично. И в следствие на това телевизорът беше нагърбен с много повече отговорности, отколкото преди. Той се превърна в устройството, което всеки от семейството използва най-активно и то всеки ден…  В този смисъл, инвестицията в добре изглеждащ и пълен с иновации телевизор определено си струва.

Но какво означава телевизор да изглежда добре?

Точно тук идват доайените в правенето на отлични телевизори – Samsung. Лайфстайл серията им е значителна иновация в телевизионната дивизия. Компанията прилага уникален подход в създаването на няколко уникално различни модела смарт телевизори, които променят представата ни за този вид устройства. Точно такъв е The Frame, който бих нарекла „телевизор за ценители“ – и за тези, които са привърженици на естетиката и изкуството, и за другите, които държат на функционалността. The Frame 2021 е следващо ниво QLED телевизор за всеки.

The Frame
Снимка: The Frame/Samsung

Но защо?? Освен че можем да го определим като изключителна комбинация от QLED картина, звук и интелигентни иновации, в резултат на която срещаме подобрено зрителското изживяване, неговият изискан дизайн го превръща в истинско произведение на изкуството. Да, правилно прочетохте…

The Frame
Снимка: The Frame/Samsung

Рамката му наподобява картина и когато е изключен, се превръща в картина с рамка, в която виждате любими ваши произведения или снимки с приятели. Функцията Art Mode позволява да създадете своя арт галерия, а платформата Art Store ви дава достъп до над 1400 творби на световноизвестни художници, изложени в музеи и галерии по цял свят.

The Frame
Снимка: The Frame/Samsung

Този телевизор е за естети и любители на изкуството. Хора, за които детайлите имат значение и искат сами да изберат стила и цвета на рамката, както и картините, които ще паснат на интериора им. Към телевизора могат да се добавят и аксесоари. Той може да се поръча с персонализирана рамка в различни цветове и дизайни, както и със стойка My Shelf – цяла персонализирана стена, върху която да се постави устройството и допълнителни рафтчета за любими предмети.

The Frame
Снимка: The Frame/Samsung

Също така The Frame 2021 може да се превърне в мобилно произведение на изкуството чрез стойката-статив Studio Stand, чиято височина се регулира.

The Frame
Снимка: The Frame/Samsung

Не мога да скрия възхищението си и към невидимия кабел (тъй като многото кабели винаги са ме дразнили). One Invisible Connection се състои от един полупрозрачен кабел. Другите варианти за позициониране на The Frame са окачен почти плътно до стената като истинска картина или на стойка върху любимия ви ТВ шкаф.

The Frame
Снимка: The Frame/Samsung

Нека не забравяме, че The Frame 2021 не предлага само дигитализирано изкуство, а и пълен пакет технологии и функции на смарт телевизор.

The Frame
Снимка: The Frame/Samsung

За високото качество на картината се грижи технологията Quantum Dot, с която се виждат ясно и отчетливо всеки цвят, нюанс и тон от изображението на екрана. За перфектния звук отговаря технологията Space Fit Sound, която автоматично задава настройките спрямо големината на помещението, а благодарение на изкуствен интелект звукът се адаптира в реално време.

The Frame
Снимка: The Frame/Samsung

За ефектността ти има функции, които ти позволяват да работиш от вкъщи по интелигентен начин, да превключваш мигновено от твоя смартфон към The Frame и да гледаш няколко неща наведнъж в различни прозорци. Да, всичко това в един телевизор… и то какъв!

The Frame
Снимка: The Frame/Samsung

The Frame 2021 наистина стои добре, където и да го поставиш.

В лайфстайл серията на Samsung има още няколко устройства, които заслужават внимание – The Freestyle, The Serif, The Terrace, The Sero и The Premiere, но моите очи “останаха” върху The Frame…

Loading

  • Как бихте позиционирали „The Frame“ в дома си?

    • The Frame
      На стойка
    • The Frame
      На стената

КАКВО МИСЛИШ?

53 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гръцко кафе

„Гръцко кафе“ – никой не може да избяга от историята си

спорим

Как да спорим, без да съсипем връзката си