in

ЛюбовЛюбов СладкоСладко

Кланът Кардашиян – как се трупат милиони и популярност

Снимка: Facebook/Kim Kardashian
Снимка: Facebook/Kim Kardashian

Питали ли сте се как едно от най-популярните семейства в социалните мрежи нашумява толкова много и трупа милиони последователи и състояние, без никой от членовете му да е актьор, музикант, спортист или политик?

Това става, благодарение на риалити предаването „Keeping Up with The Kardashians”, което стартира в Америка през 2007 година. В него пет красиви и глезени сестри и тяхната майка отварят вратите на дома си, за да покажат на цяла Америка своето ежедневие с всичките му хубави и лоши моменти. Ким, Кендал, Кайли, Кортни, Клои и майка им Крис споделят много лични моменти като изневери, скандали, раждания и раздели. Рейтингът им нараства толкова бързо, че фамилията става по-известна от тази на Доналд Тръмп в Америка.

 

Ким (250 млн. последователи в Инстаграм)

Снимка: Facebook/Kim Kardashian
Снимка: Facebook/Kim Kardashian

Най-популярна е Ким Кардашиян, която малко преди старта на шоуто нашумява с изтекъл секс запис с тогавашния й приятел Рей. По-късно създава собствена линия гримове и парфюми KKW Beauty и  линия бельо Skims, а през 2014 г. пуска мобилна игра „Ким Кардашиян. Холивуд“, която се превръща в тотален хит. Само за пет дни Ким печели от нея 1,6 млн. долара, а към днешна дата състоянието й се оценява на около 900 млн. долара. Играта е изтеглена повече от 45 млн. пъти. Ким има три брака. Последният е с рапъра Кание Уест, от когото има три деца – Норт, Сейнт и Чикаго.

 

Кайли (263 млн. последователи в Инстаграм)

Снимка: Facebook/Kylie Jenner
Снимка: Facebook/Kylie Jenner

Въпреки, че Ким е най-популярна от семейството си, тя не е най-богатата от клана. Според американското издание „Форбс“ състоянието на най-малката сестра – Кайли е над 900 млн. долара. Тя е собственик на козметична компания Kylie Cosmetics, благодарение на която за 6 години успява да натрупа богатство си, без да дава никакви пари за реклама. Кайли промотира сама продуктите си в социалните мрежи. Заедно с Кендъл имат и собствена линия Kandall + Kylie. Тя е само на 24 години и има дъщеря (Сторми) от рапъра Травис Скот.

 

Клои (180 млн. последватели в Инстаграм)

Снимка: Facebook/Khloe Kardashian
Снимка: Facebook/Khloe Kardashian

Клои става известна с непрестанната борба с килограмите, която води. Стартира и свое фитнес предаване. Тя е съосновател на успешна марка за деним Good American. Клои има дете от баскетболиста Тристан Томсън, който й изневери докато беше бременна. Но тя му прощава в името на детето им и казва, че изневярата е направила връзката им още по-силна. Състоянието на Клои се оценява на 40 млн. долара.

 

Кендъл Дженър (186 млн. последователи в Инстаграм)

 Facebook/Kendall Jenner
Facebook/Kendall Jenner

Кендал е най-скъпоплатеният модел в света и част от ангелите на „Виктория Сикретс“. Състоянието й се оценява на около 45 млн. долара. Кендъл е полусестра на Ким, Клои и Кортни. За разлика от сестрите си, тя се опитва да запази личния си живот в тайна. Тя се припознава повече като Дженър, отколкото Кардашиян.

 

Кортни (140 млн. последователи в Инстаграм)

Facebook/Kourtney Kardashian
Facebook/Kourtney Kardashian

Кортни е най-голямата сестра в клана Кардашиян. Има три деца от Скор Дистик (Мейсън, Пенелъпи и Рейн). След шумна изневяра от негова страна, тя се разделя с него. Те нямат брак, а раждането на първото им дете е заснето изцяло и излъчено в предаването. Тя има собствена лайфстайл платформа – Poosh. Нейното богатство се оценява на 35 млн. долара.

 

Крис (42,4 млн. последватели в Инстаграм)

Снимка: Facebook/Kris Jenner
Снимка: Facebook/Kris Jenner

Крис е майка на сестрите Кардашиян. От брака си с Робърт Кардашиян има четири деца – Роб, Ким, Кортни и Клои. По-късно се омъжва за Брус Дженър, бащата на Кендал и Кайли. През 2014 г. той обявява, че се чувства повече като жена, а в предаването се излъчват реакциите на цялото семейство. Състоянието на Крис възлиза на около 37,5 млн. долара. Голяма част от него е натрупано като продуцент на предаването “KeepingUp with The Kardashians” и менажиране на дъщерите й.

Снимка: Профил/Фейсбук
Снимка: Facebook/Kim Kardashian

Мъжете от семейството остават настрана от светлините на прожекторите. Роб е брат на момичетата, а Брус Дженър, както вече споменахме, обяви, че е транссексуален и към днешна дата е по-известен като Кейтлин.

Loading

  • Кой е вашият любимец от семейство Кардашиян?

    Профил/Facebook
    • Ким
    • Кайли
    • Клои
    • Кендъл
    • Кортни
    • Крис

КАКВО МИСЛИШ?

5 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

15 идеи как да използваме по-стара храна

Красивата Скална църква над р. Нишава