in

Ким Кардашиян за развода с Кание Уест

Ким и Кание
Снимки: Instagram/kimkardashian

След близо 8 години брак, Кание Уест и Ким Кардашиян официално се разведоха преди няколко дни.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Всъщност двамата са разделени от доста време, а проблемите им са започнали още по-рано. През цялото това време четирите им деца били в центъра на събитията.

Ким и Кание Уест, който вече официално се казва Ye, не винаги са били на едно мнение, когато става въпрос за отглеждането на децата им, но относно последствията от развода им, и двамата смятат, че щастието на Норт, Чикаго, Псалм и Сейнт е най-важно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ким за действията на Кание

В интервю с Робин Робъртс за Good Morning America, Ким разказва за тежките разговори, които е водила с децата си относно раздялата им с Кание. Тя обясни, че когато става дума за семейството, честността е най-добрата политика.

Вероятно знаете, че целият процес беше доста тежък и дори в началото на годината Кание беше обвинен в тормоз върху Ким и новия ѝ приятел Пийт Дейвидсън.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

В интервюто Ким разкрива как се чувства относно действията на бившия си съпруг. Тя споделя, че макар да е възхвалявала рапъра за неговата откровеност, за нея и семейството ѝ било трудно да станат свидетели на тревожното му поведение.

Децата

Един от най-неприятните аспекти на всеки развод е реакцията на децата, които са замесени. Ким споделя, че най-големите деца, Сейнт и Норт са напълно наясно с това, което се случва, и знаят всичко за раздялата на родителите им.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Аз съм напълно открита и честна с тях“, обяснява Кардашиян. „По-малките не разбират толкова много, но що се отнася до по-големите ми деца, те знаят какво се случва“, добавя основателката на Skims.

„Без значение какво се случва в този луд живот, който живеем, просто трябва да водите открит диалог с децата си.“, съветва Ким. Тя подчертава, че за нея е важно всичките ѝ деца да поддържат добри отношения с баща си.

„В края на деня просто искам децата ми да са щастливи и здрави и да мислят за баща си“, казва тя. „И те го правят.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Изненадващо, предвид всички събития, случили се в изминалите месеци, Ким споделя също, че тя и Кание все още си говорят всеки ден. Ким обяснява, че тя и Кание винаги ще бъдат семейство заради децата и именно заради тях се налага да разговарят всеки ден.

Спокойствието на Ким

Вероятно спокойствието ѝ по отношение на развода е вдъхновено от начина, по който майка ѝ и баща ѝ са се справили с труден развод, когато тя била само на 11 години.

След като Елън Дедженеръс я похвали, че винаги е „защитавала“ Кание, Ким каза: „Мисля, че просто съм такава. Винаги съм имала добър пример от майка ми и баща ми и техните отношения. Надявам се каквото и да става, да остана такава – все пак това е бащата на децата ми.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ким обяснява също, че се опитва да гледа на всяко предизвикателство като на житейски урок и да има положителна нагласа.

Философията на Кардашиян е много интересна. Тя приема всяко нещо като урок и започва да мисли как може да преодолее трудността и какъв урок трябва да научи.

  • Какво мислите за реакцията на Ким относно развода?

    Ким Кардашиян
    • Мисля, че реагира адекватно и е правилно да споделя с децата
    • Не мисля, че е редно децата да бъдат част от процеса на развод

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

10 любопитни факта за Международната космическа станция

Мартина Франка

Мартина Франка – бароковото градче в долината Итрия