in

Ким Кардашиян за развода с Кание Уест

Ким и Кание
Снимки: Instagram/kimkardashian

След близо 8 години брак, Кание Уест и Ким Кардашиян официално се разведоха преди няколко дни.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Всъщност двамата са разделени от доста време, а проблемите им са започнали още по-рано. През цялото това време четирите им деца били в центъра на събитията.

Ким и Кание Уест, който вече официално се казва Ye, не винаги са били на едно мнение, когато става въпрос за отглеждането на децата им, но относно последствията от развода им, и двамата смятат, че щастието на Норт, Чикаго, Псалм и Сейнт е най-важно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ким за действията на Кание

В интервю с Робин Робъртс за Good Morning America, Ким разказва за тежките разговори, които е водила с децата си относно раздялата им с Кание. Тя обясни, че когато става дума за семейството, честността е най-добрата политика.

Вероятно знаете, че целият процес беше доста тежък и дори в началото на годината Кание беше обвинен в тормоз върху Ким и новия ѝ приятел Пийт Дейвидсън.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

В интервюто Ким разкрива как се чувства относно действията на бившия си съпруг. Тя споделя, че макар да е възхвалявала рапъра за неговата откровеност, за нея и семейството ѝ било трудно да станат свидетели на тревожното му поведение.

Децата

Един от най-неприятните аспекти на всеки развод е реакцията на децата, които са замесени. Ким споделя, че най-големите деца, Сейнт и Норт са напълно наясно с това, което се случва, и знаят всичко за раздялата на родителите им.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Аз съм напълно открита и честна с тях“, обяснява Кардашиян. „По-малките не разбират толкова много, но що се отнася до по-големите ми деца, те знаят какво се случва“, добавя основателката на Skims.

„Без значение какво се случва в този луд живот, който живеем, просто трябва да водите открит диалог с децата си.“, съветва Ким. Тя подчертава, че за нея е важно всичките ѝ деца да поддържат добри отношения с баща си.

„В края на деня просто искам децата ми да са щастливи и здрави и да мислят за баща си“, казва тя. „И те го правят.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Изненадващо, предвид всички събития, случили се в изминалите месеци, Ким споделя също, че тя и Кание все още си говорят всеки ден. Ким обяснява, че тя и Кание винаги ще бъдат семейство заради децата и именно заради тях се налага да разговарят всеки ден.

Спокойствието на Ким

Вероятно спокойствието ѝ по отношение на развода е вдъхновено от начина, по който майка ѝ и баща ѝ са се справили с труден развод, когато тя била само на 11 години.

След като Елън Дедженеръс я похвали, че винаги е „защитавала“ Кание, Ким каза: „Мисля, че просто съм такава. Винаги съм имала добър пример от майка ми и баща ми и техните отношения. Надявам се каквото и да става, да остана такава – все пак това е бащата на децата ми.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ким обяснява също, че се опитва да гледа на всяко предизвикателство като на житейски урок и да има положителна нагласа.

Философията на Кардашиян е много интересна. Тя приема всяко нещо като урок и започва да мисли как може да преодолее трудността и какъв урок трябва да научи.

Loading

  • Какво мислите за реакцията на Ким относно развода?

    Ким Кардашиян
    • Мисля, че реагира адекватно и е правилно да споделя с децата
    • Не мисля, че е редно децата да бъдат част от процеса на развод

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

10 любопитни факта за Международната космическа станция

Мартина Франка

Мартина Франка – бароковото градче в долината Итрия