in

Как да изберем най-подходящата бебешка количка?

бебешка количка

Изборът на бебешка количка е изключително важен за всяка бъдеща майка, тъй като от това зависи дали времето на открито с вашето мъниче ще бъде приятно и специално, или ще се мъчите да маневрирате по улиците на града с неудобна количка.

Напълно нормално е да се чувствате объркани и изтощени от разглеждане на хилядите варианти в онлайн пространството. Най-важно е да си поставите правилните критерии когато започнете да разглеждате колички, а именно: в какъв сезон ще използвате бебешката количка и в какви градски условия, каква количка предпочитате – класическа (количка с кош, която се използва в първите месеци на детето) или комбинирана (количка с повече функции, която се адаптира с възрастта на бебето).

бебешка количка

Класическите колички се наричат още кош за новородено. През първите месеци от живота си бебчето не може да седи. Този кош се използва до шестия месец, когато мъничето ще започне да седи и ще иска да гледа всичко наоколо. Кошът трябва да го съобразите спрямо сезона, в който ще използвате количката. Обикновено разликата е в материала, от който е изработена тапицерията. Този вид колички са по-големи и по-тежки и могат да се използват най-много до 8-я месец.

Обикновено комбинираните колички са по-предпочитаният вариант от бъдещите родители, тъй като са мултифункционални. Те най-често се предлагат в комбинация 2 в 1 (кошът се трансформира в седалка) или 3 в 1 (кошът се трансформира в седалка и в седалка за кола). Определено е много удобно количката ви да има интеграция със столчетата за кола, тъй като ако бебето заспи в колата, можете да сложите столчето на шасито и да го разхождате спокойно, без да се страхувате, че може да се събуди при преместване от стола в коша на количката.

На какво трябва да обърнете внимание – oтговорът на тези и други въпроси може да прочетете ТУК

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Галавечери на културите на „Синелибри“

спирала

5 трика за нанасяне на спирала, които трябва да знаете