in

Какво трябва да имате в гардероба си тази есен

Снимки: Trendo.bg

Колкото и да не ни се иска да го признаем, лятото е към своя край и е време да направим едно от най-важните неща, а именно – да заменим летните дрехи с есенни и зимни. Вижте няколко топ тенденции, които ще доминират тази есен:

Тренчкот с колан

Снимка: Trendo.bg

Тренчкотът е едно от най-хубавите неща в есенния гардероб. Тази дреха започва да набира популярност още по време на Първата световна война, а носенето ѝ се свързва с някои от най-големите модни икони, сред които Одри Хепбърн, Бриджит Бардо, Жаклин Кенеди и Марлене Дитрих. Бежовото е най-често срещаният цвят при този тип връхни дрехи, но ако заложите на маслено зелено или черно, също няма да сгрешите.

Цветни костюми

Снимка: Trendo.bg

Едноцветният костюм е добър избор за всеки повод. Тази есен ще се наслаждаваме на дръзки и ярки цветове. Топлите нюанси като оранжево, розово и лилаво отново ще бъдат на фокус, а студените тонове като зелено и синьо, също няма да отстъпват.

Деним от глава до пети

Снимка: Trendo.bg

Тенденцията на двойния деним идва и си отива, но тази есен определено ще бъде на почит. Не е задължително да се придържате към монохромен външен вид – може да смесите различни тонове деним. Заложете на овърсайз сако и дънки с паучърк или винтидж кльош.

Ярко розови палта

Снимка: Trendo.bg

Горещият розов нюанс превзема модната сцена от известно време. Яке или палто в ярко розово може да освежи ежедневния ви стил. Може да го съчетаете с класическа черна блуза или тениска, панталон с щампи, ботуши или мини пола.

Цялата статия прочетете ТУК

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

френска селска торта

Рецепта за френска селска торта

салвадор дали

10 любопитни факта за Салвадор Дали