in

Какво се случва с Уил Смит

Уил Смит

Три месеца след като Уил Смит зашлеви Крис Рок на церемонията по раздаване на наградите Оскар много хора се питат какво се случва с него… Той не е публикувал нищо в социалните мрежи след извинението си, в което нарече насилието във всичките му форми „отровно“ и „разрушително“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Това трябваше да бъде най-великият момент в кариерата на актьора, но той бе помрачен от неуместна шега на комика Крис Рок за Джейда Смит, която доведе до звучен шамар, който ще преследва Смит винаги.

Къде е той в момента?

Уил Смит бе видян за пръв път след наградите в Мумбай на 23 април. Той бе заснет от папараци пред хотела си да се снима с фенове. Не е известно защо е посетил индийския град, но оттогава не е забелязван на публично място.

Междувременно кариерата му претърпя няколко удара и редица негови проекти бяха поставени на пауза. Най-скорошният от тях бе комедията This Joka.

Според Hollywood Reporter, Netflix са спрели заснемането на трилъра Fast and Loose. Sony също спря работата по Bad Boys 4 и Apple TV+ няма да коментира филма Emancipation, който трябва да излезе през 2022 г.

Феновете на актьора нямат търпение той да се върне под светлините на прожекторите, но засега той предпочита да запази мълчание и да не се появява на публични места.

Джейда Смит проговори за случката

Съпругата му Джейда Пинкет Смит продължи шоуто си Red Table Talk, но избягваше дълго време темата за Уил Смит. Въпреки това два месеца след реакцията на съпруга ѝ тя проговори за заболяването ѝ алопеция и за случилото се между двамата мъже:

Относно вечерта на Оскарите, най-голямата ми надежда е тези двама интелигентни и способни мъже да имат възможността да се излекуват, да говорят за това и да се помирят. Аз и Уил продължаваме да правим това, което сме правили през последните 28 години, а именно да изграждаме съвместен живот.

Тя също така посочи, че този инцидент не им е попречил да продължат да се справят заедно с предизвикателствата на живота. Джейда изрази надежда, че някой ден двамата ще се помирят.

Прочетете още:

7 филма с Уил Смит, които всеки трябва да гледа

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

петровден

Петровден е! Какви са традициите и обичаите?

Модерна история

Тест: 15 исторически събития от модерната история