in

Измамата става реалност в историческия романс „Да измамиш джентълмен“

Да измамиш джентълмен
Ciela

Британски аристократизъм, неочаквани любови и закачливо чувство за хумор се преплитат в смайващия дебют „Да измамиш джентълмен“ от Сара Адамс, който развълнува почитателите на историческите регентски романси по света.

Книгата на американската писателка се появява и на български език, за да отведе читателите на очарователно пътешествие назад във времето към романтичната Англия от XIX век.

Сюжетът

За нея той е поредната лесна мишена. За него тя е чаровна измамница. Всичко трябваше да е просто игра. Но кой е казал, че играчите не могат да бъдат изиграни?

Прекарала целия си живот, грижейки се сама за себе си, Роуз е прелестна мошеничка, която много добре знае как да изпразни портмонето на всеки лондонски аристократ и да се измъкне безнаказана. Докато един ден не почуква на грешната врата и не се изправя очи в очи не с известния нехранимайко, когото очаква, а с Карвър Ашбърн – графа на Кенсуърт.

В рамките на няколко минути Карвър разкрива измамата, но нещо в него го кара да не отпрати Роуз веднага. Младият мъж може и да е джентълмен с добро сърце, но дори един джентълмен не би пропуснал възможността да се разсее от тъгата си и да се позабавлява с някоя красива жена. Особено, когато е ясно, че тя не е тази, за която се представя.

А какъв по-добър начин да разкриеш измамница от това да ѝ предложиш да се омъжи за теб?

Нещата само се усложняват, когато Карвър решава да заведе Роуз в семейното си имение и обстоятелствата принуждават и двамата да продължат да поддържат представлението пред роднините му.

Очарована от семейството на Карвър, Роуз открива, че не всички аристократи са толкова арогантни, отблъскващи и алчни, за колкото ги е мислела. А зад образа на умела крадла, който Роуз е изградила, за да се предпази от разочарования, Карвър разбира, че се крие златно сърце.

Двамата започват да се сближават все повече и повече, но скоро трябва да решат – дали любовта си заслужава риска на разбитото сърце? И може ли една измама да бъде по-истинска от всичко друго, което някога са изпитвали?

Изпълнена с чар, осезаемо напрежение и изгаряща химия, „Да измамиш джентълмен“ е забавна и романтична регентска история в модерен тон, която ще се хареса на почитателите на феномена „Бриджъртън“. Сара Адамс пише блестящ дебютен роман, наситен с емоции и пълнокръвни персонажи, който ще ви разсмее, разплаче и завладее от първата до последната страница.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Шоколадова пица

Шоколадова пица

Adidas

15 любопитни факта за Adidas