in

ЛюбовЛюбов

Да пренощуваш в апартамента на Кари Брадшоу за 23$ на вечер

В чест на предстоящите серии „И просто така…“, Уорнър Брос и Airbnb са пресъздали апартамента на Кари Брадшоу по много автентичен начин. Той има важна роля във всичките 6 сезона на сериала и ще бъде част и от новите серии. Това място е емблематично за героинята на Сара Джесика Паркър – Кари. Много от сериите са заснети там и всеки детайл има значение и е свързан с историята.

Апартаментът се намира в Челси, квартал в западната част на Манхатън. Мястото ще може да бъде резервирано от 8 ноември, а цената за нощувка в дома на Кари Брадшоу е само 23$. Потапянето в света на „Сексът и градът“ е достъпно, а цената от 23$ има символика – премиерата на сериала е преди 23 години (през 1998).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Апартаментът на Кари изглежда точно така, както го помним. Стените с цвят на шамфъстък са налице, има телефон с шайба от 90-те. Лаптопът на Кари стои на бюрото, с малка бележка в ъгълчето, на която е изписана паролата за Wi-Fi.

По рафтовете могат да бъдат намерени всички важни за Кари неща – чаши за мартини и броеве на Vogue.

Най-важната част от апартамента на Кари също е пресъздадена впечатляващо – дрешникът. Той е пълен с рокли, аксесоари, дрехи и разбира се обувки Маноло Бланик.

В дрешника са оставени и емблематични модни артикули от сериала – златното колие Carrie, както и пачката, с която Кари е облечена в началните кадри на всеки епизод.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Тъй като модата е една от основните линии в сериала и много от хората обичат „Сексът и градът“ именно заради стила на четирите приятелки, посетителите на апартамента могат да обличат дрехите от дрешника, а Уорнър Брос и Airbnb предлагат и провеждане на фотосесия.

Сара Джесика Паркър е нещо като виртуален домакин и при настаняване гостите получават виртуален поздрав от актрисата, който е в стила на Кари Брадшоу. Това със сигурност прави изживяването още по-вълнуващо.

Loading

  • Бихте ли отседнали в апартамента на Кари Брадшоу?

    Снимка: Instagram/airbnb
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Хранителна добавка увеличава риска от рак

Кейт Уинслет се превъплъщава в Лий Милър във филма „Лий“