in

Големите приятелства в арт средите: Елтън Джон и Лейди Гага

Елтън Джон Лейди Гага
Снимки: Instagram

Елтън Джон и Лейди Гага споделят едно невероятно приятелство – от най-стабилните в арт средите. Американската любимка е и кръстница на двете деца, които британската звезда отглежда с партньора си Дейвид Фърниш. Астролозите са убедени, че тайната на приятелството между Лейди Гага и Елтън Джон се крие във факта, че двамата са родени под един и същи знак – този на Овена. Далеч обаче не е само това.

Как се срещат?

Приликите между двамата са многобройни. Те са безкрайно талантливи и успешни изпълнители, зад гърба си имат хитови песни, изпълнения на живо и не на последно място, авангарден вкус към модата. Гага прави дует на пиано с Елтън Джон на наградите „Грами“ през 2010 година, откъдето тя си тръгва с три награди. Така започва приятелството им, доказало се през годините.

„Тя е страхотен модел за подражание“, коментира мотивите си той, за да я избере за кръстница на децата си. „Млада е, беше страхотна кръстница на първия ми син Закари – помня, как веднъж дойде, за да го изкъпе преди концерт във Вегас. Вече беше облечена в сценичния си костюм, а седеше там и го къпеше, после го нахрани, облечена като Одри Хепбърн. Всички в този бизнес сме луди, но едновременно с това сме и човешки същества“, обяснява Елтън Джон, след като решава Лейди Гага да е кръстница и на другият му син Илайджа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Наркотици и алкохол

Преди няколко години Лейди Гага признава, че именно Елтън Джон е човекът, който ѝ е помогнал да преодолее зависимостта си от алкохола и наркотици.

Певицата осъзнава, че има нужда от помощ, след като припада пияна по време на сватбата на брата на приятеля ѝ Тейлър Кини. „Напих се и заспах на поляната по време на церемонията. Това беше специален момент, а аз направих такава глупост. Сякаш бях загубила разума си“, спомня си тя.

Елтън Джон, който също води дългогодишна борба с наркотиците, ѝ помога да се пребори с проблема. „Сложно е да си приятел с хора, които са имали проблеми с наркотиците и алкохола, какъвто е Джон. Той ми каза ясно и директно: „Гага, това е твърде много“. Той ме спаси… Сега съм чиста. Понякога. Не винаги. Само когато съм на сцената“, не крие певицата. И до днес тя дарява много пари във фондовете за подпомагане на наркомани, които се борят със зависимостта си.

В музикално отношение двамата също много си помагат. Често ходят и на шопинг.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

пролет

Как да се обличаме цветно тази пролет

7 ползи за здравето от плуването