in

Големите приятелства в арт средите: Елтън Джон и Лейди Гага

Елтън Джон Лейди Гага
Снимки: Instagram

Елтън Джон и Лейди Гага споделят едно невероятно приятелство – от най-стабилните в арт средите. Американската любимка е и кръстница на двете деца, които британската звезда отглежда с партньора си Дейвид Фърниш. Астролозите са убедени, че тайната на приятелството между Лейди Гага и Елтън Джон се крие във факта, че двамата са родени под един и същи знак – този на Овена. Далеч обаче не е само това.

Как се срещат?

Приликите между двамата са многобройни. Те са безкрайно талантливи и успешни изпълнители, зад гърба си имат хитови песни, изпълнения на живо и не на последно място, авангарден вкус към модата. Гага прави дует на пиано с Елтън Джон на наградите „Грами“ през 2010 година, откъдето тя си тръгва с три награди. Така започва приятелството им, доказало се през годините.

„Тя е страхотен модел за подражание“, коментира мотивите си той, за да я избере за кръстница на децата си. „Млада е, беше страхотна кръстница на първия ми син Закари – помня, как веднъж дойде, за да го изкъпе преди концерт във Вегас. Вече беше облечена в сценичния си костюм, а седеше там и го къпеше, после го нахрани, облечена като Одри Хепбърн. Всички в този бизнес сме луди, но едновременно с това сме и човешки същества“, обяснява Елтън Джон, след като решава Лейди Гага да е кръстница и на другият му син Илайджа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Наркотици и алкохол

Преди няколко години Лейди Гага признава, че именно Елтън Джон е човекът, който ѝ е помогнал да преодолее зависимостта си от алкохола и наркотици.

Певицата осъзнава, че има нужда от помощ, след като припада пияна по време на сватбата на брата на приятеля ѝ Тейлър Кини. „Напих се и заспах на поляната по време на церемонията. Това беше специален момент, а аз направих такава глупост. Сякаш бях загубила разума си“, спомня си тя.

Елтън Джон, който също води дългогодишна борба с наркотиците, ѝ помога да се пребори с проблема. „Сложно е да си приятел с хора, които са имали проблеми с наркотиците и алкохола, какъвто е Джон. Той ми каза ясно и директно: „Гага, това е твърде много“. Той ме спаси… Сега съм чиста. Понякога. Не винаги. Само когато съм на сцената“, не крие певицата. И до днес тя дарява много пари във фондовете за подпомагане на наркомани, които се борят със зависимостта си.

В музикално отношение двамата също много си помагат. Често ходят и на шопинг.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

пролет

Как да се обличаме цветно тази пролет

7 ползи за здравето от плуването