in

Бъдещето на медицинската естетика

естетика

Световният лидер в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура BTL Industries събира на едно място най-добрите специалисти гинеколози, дерматолози и естетици, за да запознае аудиторията с последно поколение апаратури, диктуващи световните тенденции.

Естетичната медицина е приоритетно направление за много бизнеси заради нарастващата популярност през годините на бодишейпинг процедурите. Гостите ще научат за бъдещето на индустрията и различни новости от света на естетичната медицина, дерматологията и гинекологията и ще се потопят в бъдещия свят на иновациите.

Международната компания ще представи официално и за първи път най-популярните и ефикасни технологии и подходи в медицината и естетиката, сред които единствената патентована апаратура за мускулна стимулация Emsculpt NEO и иновативния неинвазивен подход за терапия на уринарна инконтиненция Emsella.

По време на форума един от най-популярните центрове за медицинска естетика у нас, Evolution Aesthetic & Laser Center ще сподели своите впечатления и резултати от ползването на Emsculpt, както и терапевтичните му приложения.

Innovation Medical Aesthetic Forum ще даде възможност на посетителите да се запознаят в детайл със спецификите и предимствата на иновативни комбинирани методи за намаляване на обиколки, оформяне на тяло и премахване на целулит.

Форумът ще се състои на 14 и 15 април в хотел Милениум, София. Събитието ще се проведе с медийната подкрепа на водещи български медии като Стандарт, както и на медийните групи Novinite Group и Бранд Медия България.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Вино

Тест: Винен експерт ли сте?

Паста Качо е пепе

Паста „Качо е пепе“