in

Бъдещето на медицинската естетика

естетика

Световният лидер в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура BTL Industries събира на едно място най-добрите специалисти гинеколози, дерматолози и естетици, за да запознае аудиторията с последно поколение апаратури, диктуващи световните тенденции.

Естетичната медицина е приоритетно направление за много бизнеси заради нарастващата популярност през годините на бодишейпинг процедурите. Гостите ще научат за бъдещето на индустрията и различни новости от света на естетичната медицина, дерматологията и гинекологията и ще се потопят в бъдещия свят на иновациите.

Международната компания ще представи официално и за първи път най-популярните и ефикасни технологии и подходи в медицината и естетиката, сред които единствената патентована апаратура за мускулна стимулация Emsculpt NEO и иновативния неинвазивен подход за терапия на уринарна инконтиненция Emsella.

По време на форума един от най-популярните центрове за медицинска естетика у нас, Evolution Aesthetic & Laser Center ще сподели своите впечатления и резултати от ползването на Emsculpt, както и терапевтичните му приложения.

Innovation Medical Aesthetic Forum ще даде възможност на посетителите да се запознаят в детайл със спецификите и предимствата на иновативни комбинирани методи за намаляване на обиколки, оформяне на тяло и премахване на целулит.

Форумът ще се състои на 14 и 15 април в хотел Милениум, София. Събитието ще се проведе с медийната подкрепа на водещи български медии като Стандарт, както и на медийните групи Novinite Group и Бранд Медия България.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Вино

Тест: Винен експерт ли сте?

Паста Качо е пепе

Паста „Качо е пепе“