in

„Игра с огъня” – история за пожарите в сърцето, които могат да унищожат всичко по пътя си

Понякога щастието може да се надигне само от пепелта на миналото

След като трилогията за „Ол Сейнтс” („Красиво безразсъдство”, „Раненият рицар” („Разгневеният бог”) покори хиляди фенове, бестселъровата авторка Л. Дж. Шен се завръща с нов самостоятелен роман. „Игра с огъня” е гореща приказка за пожарите в сърцето, които могат да унищожат всичко по пътя си. Но понякога щастието може да се надигне само от пепелта на миналото…

Лошата слава преследва Уест. Мистериозен, студенокръвен и порочен побойник, който си изкарва хляба с нелегални боеве и всяка вечер разбива женско сърце. Красив съблазнител, който привидно няма нищо общо с момиче като Грейс – особнячката, съпътствана от съжалителни погледи, чието минало поражда единствено присмех.

Ролите, които университетското общество им е отредило, са разпределени. И изглежда невъзможно да избягат от тях. Докато един ден пътищата на двамата не се пресичат. И съдбата им не се променя изцяло.

Защото макар и да знае, че освен ръмженето на двигателя и миризмата на бензин, с мотора на Уест идват и куп неприятности, Грейс не може да устои на притегателната му сила. И колкото по-силно тя отблъсква лошото момче на града, толкова по-неустоимо той я привлича.

Както пламъкът привлича пеперудата, Грейс се влюбва в най-непокорния бунтар. И може би не знае много за живота, но знае, че ако човек си играе с огъня, рано или късно пламъците поглъщат сърцето му.

Изкусителна и фатална, тази „Игра с огъня” ще възпламени сърцата на читателите и ще ги покори изцяло.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Авокадото – суперхрана за здраво тяло

„Три етажа“ – родителството като криза на личността