in

„The Unforgivable“ стана номер 1 в Netflix за броени дни

Филмът „The Unforgivable“ („Непростимо“) е адаптация на британския мини-сериал „Unforgiven“ и проследява живота на жена, която се опитва да се ориентира в живота извън затвора. Лентата излезе на 10 декември и за броени дни стана номер 1 в стрийминг платформата Netflix и успя да задмине всички нови коледни и екшън филми.

Рут Слейтър (Сандра Бълок) е освободена от затвора след излежаване на 20-годишна присъда за убийство на полицай. Тя тръгва на мисия да се събере отново с по-малката си сестра, която изоставя след влизането в затвора. Рут също трябва да се изправи срещу скърбящото семейство на жертвата на нейното престъпление и новите приемни родители на сестра си, които вярват, че Рут не изпитва угризения за сторенето.

За Слейтър обаче животът ѝ не е мръднал от деня на престъплението, не само заради нейната вина, а заради това, което ѝ е било отнето. Миналият живот с по-малката ѝ сестра Кейти, която тогава е едва на 5 години.

Винсент Д’Онофрио играе ролята на адвоката на Рут, а Виола Дейвис играе ролята на съпругата му.

Режисиран от Нора Финшайд, филмът проследява живота на сестрите Слейтър преди и след престъплението.

Синовете на убития шериф не са доволни от преждевременното освобождаване на Рут от затвора заради добро поведение. Единият брат решава да я остави намира, а другият мечтае за отвличане, насилие и убийство, особено когато разбира за Кейти, малката сестра на Слейтър.

Дали тя ще успее да се справи с всичките си проблеми и как ще се измъкне от своя преследвач?

  • Харесвате ли филмите със Сандра Бълок?

    Споделете вашето мнение с нас

    • Да
    • No

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Другото време“ – безвремие или житейски баланс

Бъдни вечер- традиции и обичаи