in

„The Unforgivable“ стана номер 1 в Netflix за броени дни

Филмът „The Unforgivable“ („Непростимо“) е адаптация на британския мини-сериал „Unforgiven“ и проследява живота на жена, която се опитва да се ориентира в живота извън затвора. Лентата излезе на 10 декември и за броени дни стана номер 1 в стрийминг платформата Netflix и успя да задмине всички нови коледни и екшън филми.

Рут Слейтър (Сандра Бълок) е освободена от затвора след излежаване на 20-годишна присъда за убийство на полицай. Тя тръгва на мисия да се събере отново с по-малката си сестра, която изоставя след влизането в затвора. Рут също трябва да се изправи срещу скърбящото семейство на жертвата на нейното престъпление и новите приемни родители на сестра си, които вярват, че Рут не изпитва угризения за сторенето.

За Слейтър обаче животът ѝ не е мръднал от деня на престъплението, не само заради нейната вина, а заради това, което ѝ е било отнето. Миналият живот с по-малката ѝ сестра Кейти, която тогава е едва на 5 години.

Винсент Д’Онофрио играе ролята на адвоката на Рут, а Виола Дейвис играе ролята на съпругата му.

Режисиран от Нора Финшайд, филмът проследява живота на сестрите Слейтър преди и след престъплението.

Синовете на убития шериф не са доволни от преждевременното освобождаване на Рут от затвора заради добро поведение. Единият брат решава да я остави намира, а другият мечтае за отвличане, насилие и убийство, особено когато разбира за Кейти, малката сестра на Слейтър.

Дали тя ще успее да се справи с всичките си проблеми и как ще се измъкне от своя преследвач?

  • Харесвате ли филмите със Сандра Бълок?

    Споделете вашето мнение с нас

    • Да
    • No

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Другото време“ – безвремие или житейски баланс

Бъдни вечер- традиции и обичаи