in

9 тайни за красиви крака

Крака

Краката са едно от най-красивите неща в женското тяло. Те правят силно впечатление, затова е важно да изглеждат добре. Оформянето им и поддържането им във форма не е лесна задача, но е важно. Освен това има и други неща, които можете да направите, за да имате красиви крака:

1. Пластични операции

Пластичен хирург

Естетичните интервенции и процедури, свързани с тази част от тялото, не са особено популярни, но са доста добра опция.

Отпуснатите бедра са един от най-често срещаните проблеми. Редовните тренировки са най-добрият начин да стегнете и оформите краката си, но трябва по някакъв начин да се справите и с отпуснатата кожа. Това може да се случи чрез лифтинг. Разрезите се правят близо до бикини линията, за да бъдат възможно най-малко видими. Като след всяка хирургична интервенция има период за възстановяване, но раните заздравяват сравнително бързо.

Ако сте склонни да се подлагате на подобни операции, помислете за лифтинг.

2. Фокусирайте се върху долната част

Упражнения

Както мъжете, така и жените често пренебрегват долната част на тялото, когато тренират. Има различни тренировки за долна част, които освен ефективни са и доста приятни. Ако искате да имате изваяни крака, опитайте колоездене, бягане, ходене, тренировки с тежести, плуване и т.н.

3. Не прекалявайте с нищо

Крака

Както вече споменахме, тренировките са изключително важни за вида на краката, но не прекалявайте. Ако тренирате краката си прекалено усилено, рискувате да станат твърде мускулести и да изгубят женствеността си. Нищо прекалено не е препоръчитлено.

Прекаляването с естетичните интервенции също не е добра идея. Опитайте да запазите максимално естествения им вид.

4. Целулитът не е завинаги

Целулит

Не бива да се примирявате с това, че имате целулит. Въпреки че се маха трудно, има начини и не бива да се отказвате. Между 80 и 90% от жените имат целулит, така че не се отчайвайте, не сте единствени.

Има различни процедури, които значително подобряват нещата, както и различни продукти, които дават добри резултати. Открийте кой метод за справяне с целулита работи най-добре за вас и не се отказвайте.

5. Намерете начин да се справите с бръчките

Колене

Обикновено се говори за бръчки по лицето, но всъщност бръчки се появяват във всички части на тялото и издават истинската ни възраст. Когато става въпрос за краката, бръчки обикновено се появяват около коленете. Можете да се справите с тях и да върнете младежкия вид на краката с помощта на ултразвук. Тези процедури се правят през около 6 месеца и дават много добри резултати.

6. Хидратирането на кожата е от съществено значение

Овлажняване крака

Хидратирането е много важно- трябва да се хидратирате както отвътре, така и отвън. Пийте много вода и използвайте хидратиращи продукти. Кожата на краката се нуждае от също толкова грижи, колкото тази на лицето, въпреки че често я пренебрегваме.

7. Има и неинванзивни процедури за стягане на кожата

Лифтинг

Лифтингът е добър вариант за хората, които имат силно изразен проблем. При по-леки случаи може да се приложи неинванзивна процедура за стягане. Кожата най-често се отпуска в зоната около коленете. Едни от най-ефективните процедури за стягане на кожата са тези, при които се използва топлинна енергия.

8. Основата е ключова

Спорт

Ако нямате добър мускулен тонус на краката, няма пластична операция и процедура, която да ви помогне. Най-важното нещо, за да имате красиви крака, е да се храните здравословно и да тренирате редовно. Освен тренировките, насочени към долната част на тялото, трябва да вървите поне по 30 минути на ден и да използвате стълбите всеки път, щом имате тази възможност.

9. Масажите са важни

Масаж крака

Масажите са изключително важни, защото спомагат за минимизирането на отока на краката. Правете лимфен дренаж на краката сравнително често, за да се отървете от подуването и чувството за тежест.

 • Какви грижи полагате за краката си?

  Крака
  • Тренирам редовно
  • Нанасям лосион за тяло
  • Ходя на масаж поне веднъж в месеца
  • Не полагам специални грижи

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Мери Джейн“ – завладяващ ритъм, мода и усещането за свобода

Мона Лиза

5 любопитни факта за Мона Лиза