in

9 от най-забавните анимационни филми

анимационни филми

Всички анимационни филми са чудесен начин за разтоварване. Освен че са изключително забавни, те са и много поучителни. През последните няколко години излязоха доста анимации, подходящи не само за деца, но и за възрастни. Вижте 9 от най-интересните анимации, които може да гледате по всяко време:

Тайната на Коко

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gintama Yorozuya (@gintamayorozuyafans)

Тайната на Коко е филм на Дисни, който разказва историята на малкия Мигел. Детето мечтае да стане велик музикант като неговия идол Ернесто де ла Круз. Въпреки забраните и неодобрението на семейството му, Мигел решава да избяга и да преследва мечтата си, която го отвежда в Земята на мъртвите. Там той се запознава с очарователния Хектор и двамата тръгват на пътешествие, което ще разкрие дълго пазени тайни за семейството на Мигел.

Хотел Трансилвания

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mavis Dracula (@mavis_dracula_edidts)

Петзвездният хотел Трансилвания е собственост на самия граф Дракула. Това е място, на което всички чудовища и техните семейства могат да си отдъхнат, без да бъдат притеснявани от хората. Докато не се случва най-лошото – дъщерята на Дракула се влюбва в човек. Ще издържи ли на изпитанията и ще оцелее ли тяхната любов? Анимационният филм вече има 4 части, които можете да гледате.  Те са изключително забавни.

Аз, проклетникът

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aLaN (@moodfeell)

В едно предградие сред бели сгради и розова ограда се намира черна къща със занемарен двор. Под нея има тайно скривалище, но никой не подозира за това. Къщата се обитава от злодея Гру, който планира най-големия обир в историята. Той ще се опита да открадне Луната и да стане злодей номер 1 в света. Нещата обаче ще се променят до неузнаваемост след срещата му с три малки момиченца – сирачета, които искат той да бъде техен татко.

Лего: Филмът

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dailyculture.ru

Всички фенове на Lego могат да се потопят в забавния свят на познатите лего фигурки. Първата част разказва за редовия Лего работник Емет, свикнал да живее и спазва стриктно правилата. По неочаквано стечение на обстоятелствата, Емет ще трябва да се присъедини към цял отбор екшън герои, сред които и егоцентричният Батман, за да спре злия тиранин. Анимационният филм има три части.

Ледена епоха

Ако искате да се посмеете от сърце, пуснете си Ледена епоха. Анимацията пресъздава приключенията на трима скитници преди 20 хиляди години. Мани, Сид и Диего ще се превърнат в герои, преминавайки през редица забавни препятствия по пътя си. Те определено са най-шантавата дружинка от тази епоха.

Зоотрополис

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Regno Disney (@regnodisney)

Зоотрополис е необичаен град, в който животни от всякакъв вид живеят в мир и разбирателство. Амбициозното зайче Джуди Хопс е първият заек в полицеския участък, но е твърдо решена да се докаже. Тя поема първия си случай и трябва да го разреши с цената на всичко. Дори това да означава да се съюзи с харизматичната лисица измамник Ник Уайлд. Светът на Зоотрополис е различен и забавен, очаква ви истинско приключение.

Пингвините от Мадагаскар

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenn (@babeejen)

Пингвините Скипър, Ковалски, Рико и Редник се завръщат с нови приключения в зоопарка на Сентрал парк. Те ще трябва да се впуснат в опасни мисии под прикритие. Да се потопите в тайните на най-великите и смешни птици в шпионския бизнес е наистина забавно.

Цар лъв

Анимационният филм на Дисни стопля сърцата на много поколения повече от 20 години. Още през далечната 1994 г., когато се ражда ненадминатият филмов шедьовър на Дисни, той се нарежда сред световните рекордьори във филмовата индустрия по редица критерии. Наскоро той се завърна за нов живот, с ново очарование и почерк, но с все същото великолепие.

Шрек

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CaPAA of NEPA (@capaa_of_nepa)

Анимационният филм за грозното зелено чудовище, за което мръсотията е висша ценност, а блатото най-любимото място, ще ви забавлява много. Шрек е поредното доказателство, че не  е важно как изглеждаш, а какво носиш в душата и сърцето си.

 • Кой анимационнен филм ви допада най-много?

  • Шрек
  • Пингвините от Мадагаскар
  • Зоотрополис
  • Цар Лъв
  • Ледена епоха
  • Лего: Филмът
  • Аз, проклетникът
  • Тайната на Коко
  • Хотел Трансилвания

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Мазни храни

Как да намалите вредните ефекти от мазната храна?

Бонбони Рафаело

Как да си направите бонбони Рафаело?