in

8 неща за връзката ви, които не трябва да публикувате в социалните мрежи

Всяка една от пет връзки е създадена в социалните мрежи или приложения за запознанства. Въпреки това не е добра идея да се хвалите или оплаквате от партньора си в онлайн пространството. Вижте 8 неща, които според експертите не трябва да публикувате за личните си отношения:

1. Всичко лично за вашия партньор, без негово разрешение

Някои неща просто трябва да си останат между вас, за да се запази магията. Ако споделяте всичко свързано с човека до вас, рискувате да навлезете в личното му пространство.

2. Искате мнението на вашите приятели в социалните мрежи за спор между двама ви

Никога не омаловажавайте половинката си в социалните мрежи. Освен че ще оставите отрижателно впечатление в хората за половинката си, това може да бъде невероятно болезнено за вашия партньор.

3. Снимка от ултразвук

Обикновено гинеколозите препоръчват да изчакате до второто тримесечие, за да споделите щастливата новина с вашите приятели в онлайн пространството, извънземната снимка от ултразвука не е най-подходящият начин да направите това. За вас може да е най-сладкото и невероятно нещо, което сте виждали, но има и по-креативни начини от снимка на неродено бебе.

4. Селфи с целувка

Ако публикувате снимка с целувка веднъж, не е проблем, но ако започнете да го правите често, ще дойде малко в повече на вашите последователи.

5. Скъпи подаръци

Разбира се, че сте развълнувани от елегантния подарък, който вашият партньор току-що ви е направил-  обеци с рубин, чанта Louis Vuitton или огромен телевизор – но за приятели, но това може да се стори повърхностно на вашите приятели, ако споделяте толкова лични неща в социалните мрежи. Това може да обиди и партньора ви, който е искал да сподели този момент лично с вас, но не и с всички ваши познати. Не на последно място подобни действия могат да ви направят мишена за кражба.

6. Раздяла

Ако се разделите с партньора си, не е нужно да обявявате това публично. Достатъчна е емоционалната ви обърканост в този момент и не е необходимо да правите неща, за които след това ще съжалявате. Ако държите да обявите, че сте свободни, просто променете статуса си на „необвързан/а“, а подробностите запазете за себе си.

7. Голи снимки на партньора ви

Колкото и да харесвате тялото на вашата половинка, запазете го за себе си. Някои неща от връзката ви трябва да останат само между вас, освен ако не са снимки от някои красив плаж или екзотичен остров.

8. Не прекалявайте с постове в социалните мрежи

Не е необходимо всеки ваш познат да знае, че в понеделник сте получили букет с цветя, във вторник сте закусвали мляко с мюсли и плодове, в сряда партньорът ви е сготвил, а в петък сте имали среща… Партньорите в здрава връзка знаят, че има много по-голяма стойност в личните моменти, за които никой друг не знае. Споделянето на твърде много неща може да направи връзката ви не толкова специална.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

10 тайни за пътуване на британското кралско семейство

Майкъл Джексън

Майкъл Джексън – икона в музиката, нещастен в живота