in

7 тъжни филма за любов

Когато имате нужда да си поплачете, или просто сте в по-маланхолично настроение, може да си пуснете някоя тъжна любовна история. Вижте 10 предложения, които са истинска класика и може да гледате отново и отното. Те определено ще ви разчувстват и ще ви донесат онази необходима доза драма в ежедневието ви:

1. Remember me

Романтичната драма „Не ме забравяй“ разказва историята на Тейлър (Робърт Патинсън) – буен младеж от Ню Йорк, който е в обтегнати отношения с баща си (Пиърс Броснан) след ужасна трагедия, сполетяла семейството му. Той не подозира, че някой би разбрал през какво минава, докато не среща Али (Емили де Равин), която успява да излекува духа му по необикновен начин. Тейлър започва да се влюбва и да изпитва щастие, докато не излиза наяве тайна за обстятелствата, които са ги събрали.

2. A Walk to Remember

„Незабравимата“ е романтична история, която доказва, че любовта е по-силна от смъртта. Ландън Картър е популярно момче в училище, което пие и заедно с приятелите си решава да направи шега на свой състудент, който едва не умира. Ландън е наказан да помага след часовете на персонала на сирачета в друго училище. Там той среща Джейми Съливън, дъщеря на проповедник, която е толкова далеч от него, но неочаквано се оказва лудо влюбен в нея.

3. Marriage Story

Филмът разказва историята за разпадането на брака на театралния режисьор Чарли и актрисата Никол. След провала на брака им ситуацията става сложна най-вече заради малкия им син. Двамата поемат в различни посоки – към източник и западния бряг на САЩ, което поражда още повече трудности.

4. The Theory of Everything

Биографичният филм за Стивън Хокинг показва първите му стъпки в науката, неговият триумф, първите признаци на болестта и отношенията със съпругата му Джейн. Дали Хокинг ще живее достатъчно дълго, за да докаже своята Теория на всичко и дали идеите му наистина ще бъдат доказани?

5. Her

„Тя“ е оригинална любовна история за рисковете на интимността в съвременния свят. Тиодор е объркан след края на дълга и емоционална връзка и намира утеха в нова операционна система, рекламирана като уникален интуитивен субект. Саманта се оказва забавна, чувствена и интересна и връзката между двамата се задълбочава и прераства в дълбока привързаност и взаимна любов. Какви опасности крие това?

6. The Notebook

„Тетрадката“ е трогателна любовна история за среща между двама тийнейджъри – Али и Ноа, които по стечение на обстоятелствата се разделят. Али е от богато семейство, а Ноа не е подходящ за нея според нейните родители. Няколко години по-късно съдбата ги среща отново и те разбират, че раздялата им е била нечестна и искрата помежду им пламва отново. След години тази приказка Ноа разказва на своята съпруга Али, която страда от деменция. Трогателен и докосващ сърцата емоционален филм.

7. About Time

След поредното незадоволително новогодишно парти, бащата на Тим му споделя, че някои членове от семейството им имат дарбата да пътуват във времето. Те не могат да променят историята, а само събитията в собствения си живот. Тим решава да си намери гадже, използвайки своите способности. Той среща момичето на мечтите си Али, но се оказва, че това пътуване във времето крие много опасности.

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

четка за зъби

Кой е измислил четката за зъби?

Великден разядка

Пълнени варени яйца с пушена сьомга