in

7 неща, които не бива да носите в чантата си

Чанта

Макар че дамската чанта е вълшебно място, на което може да бъде намерено почти всичко, има неща, които не бива да носите със себе си.

Вижте 7 неща, които трябва да извадите от дамската си чанта:

1. Пароли

Пароли

Ако имате проблеми със запомнянето на пароли, може да се изкушите да ги носите със себе си в чантата си. Някои хора смятат, че паролите са на по-сигурно място в чантата им, отколкото вкъщи, защото винаги са в тях, но това съвсем не е вярно.

Не е изключено да загубите чантата си, докато влизането с взлом не е чак толкова често срещано. Ако успеете да помните паролите си, най-добре, но ако не се справяте, можете да ги запишете в телефона си и да му сложите парола.

2. Дебитна карта

Карта

Носенето на дебитна карта е доста опасно, защото ако я загубите или бъде открадната, парите лесно могат да бъдат изтеглени от нея. По-добрият вариант е да използвате кредитна карта, защото можете бързо да я блокирате и парите така и да не напуснат сметката ви.

3. Лаптоп

Лаптоп

Лаптопът обикновено е най-тежкото нещо в дамската чанта. Когато носите лаптопа в дамската си чанта, тежи на едното ви рамо, което може да изкриви стойката на тялото. Ако ви се налага да носите лаптоп със себе си, използвайте раница или чанта за лаптоп, тъй като при тях тежестта се разпределя много по-равномерно.

4. Касови бележки

Касова бележка

Не е добре да носите стари касови бележки в чантата си, защото могат да дадат ценна информация на крадците. Самите бележки не съдържат кой знае каква информация за вас, но когато се съчетае с информация от останалите неща в дамската ви чанта, крадците могат да разберат твърде много за вас.

5. Чадър

Чадър

Носенето на чадър в дамската чанта е добра идея, защото винаги сте подготвени, ако завали, но чадърите са твърде тежки. Не си струва да носите толкова тежка чанта, по-добре сложете по един чадър в колата, вкъщи и в офиса.

6. Пълноразмерни козметични продукти

Козметика

Подобно на чадъра, козметичните продукти в големи опаковки са неоправдано тежки. Всяка жена има нужда от козметика, но е добра идея да си купувате травъл сайз опаковки.

7. Паспорт

Паспорт

Не е добра идея да носите паспорта си със себе си. Това е официален документ за самоличност, с който може да се злоупотреби. Носете го в чантата си, само когато знаете, че ще ви потрябва.

 • Малки или големи дамски чанти предпочитате?

  • Чанта
   Малки
  • Чанта
   Големи

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Бурните последни дни от брака на Каролин Бесет и Джон Кенеди

7 от най-добрите роли на Антонио Бандерас