in

СладкоСладко ЛюбовЛюбов

7 неща, които да подарите на човек, който си има всичко

Всеки има поне един близък, който или е прекалено претенциозен, когато става дума за подаръци, или просто си купува всичко, което поиска. Наближават коледните празници, а избирането на подаръци за такива хора е много трудна задача.

Даваме ви 7 идеи за подаръци за хора, които си имат всичко:

1. Персонализирани прибори за хранене с инициали

Красивите прибори за хранене са важна част от кухнята на всяко домакинство и въпреки че всеки има прибори, персонализираните такива са специални и със сигурност ще развълнуват получателя на подаръка. Можете да поръчате прибори и с гравирани инициали или с послания, които ще предизвикват усмивки при всяко използване.

2. Сет чорапи за всеки ден от седмицата 

Качествен сет от 7 чифта чорапи, опаковани в луксозна кутия, които да бъдат предназначени за различните дни от седмицата е страхотна идея за подарък. На самите чорапи могат да бъдат избродирани инициали, различни послания или просто дните от седмицата.

3. Персонализиран бленд кафе 

Някои специализирани магазини за кафе предлагат много интересна услуга – могат да направят кафе бленд, което е предназначено за специален човек. Блендът се прави според характера на човека. Нужно е само да обясните за какъв човек ще бъде, да опишете характера му и ще изготвят специално кафе за него.

4. Дифузер за ароматерапия 

Ароматерапията има хиляди ползи за здравето. Етеричните масла могат да помогнат за различни неща, като алергии и хронични проблеми, а също така допринасят за качествена почивка и релакс. Можете да подарите дифузер за ароматерапия, заедно с някои етерични масла. Съобразете маслата с нуждите на човека – има етерични масла за по-добра концентрация, за успокоение, релакс, за по-добро настроение и много много други. По този начин подаръкът ще бъде персонализиран и ще има по-голяма емоционална стойност.

5. Бутилка алкохол за ценители 

Една бутилка хубав алкохол винаги е добър подарък. В зависимост от предпочитанията на човека, на когото ще я подарявате, можете да изберете отлежало уиски, интересна водка, вино със златни частици и други. Вариантите за бутилка алкохол, подходяща за ценители, са безброй.

6. Персонализиран шоколад 

Подобно на алкохола, никога не можете да сбъркате, ако подарите хубав шоколад. Възможностите за по-интересно и различно сладко изкушение също са много. Можете да изберете висококачествен ръчно изработен шоколад, персонализирани шоколадови бонбони с послание или интересна фигура от шоколад.

7. Осиновяване на кошер

Ако искате да подарите нещо наистина различно, можете да подарите абонамент за осиновяване на кошер. Идеята на този тип програми е да се подпомогнат българските пчелари и да се спре негативната тенденция на измиране на пчелите. Плаща се определена сума на месец, която отива при определен пчелар. В замяна получавате всеки месец буркан мед, сертификат за осиновяване, възможността да посещавате кошера си, когато пожелаете, и персонализиран етикет.

  • Допадат ли ви идеите за подаръци?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Ким Кардашиян получи награда за модна икона на People’s Choice Awards 2021

Спагети Путанеска