in

6 неща, които можете да направите с булчинската си рокля след сватбата

Булка

Булчинската рокля е най-важната рокля, която някога ще носите. Булките отделят много време и внимание на сватбената си визия и изглеждат зашеметяващо в сватбения ден. Но какво се случва с тази красива рокля след големия ден?

Макар че булчинската рокля е обвързана с много емоции, трябва да решим какво ще правим с нея, когато сватбата мине. Ето няколко идеи:

1. Запазете я

Булчинска рокля

Една много добра идея е да запазите булчинската си рокля и да я дадете на дъщеря си или на снаха си един ден. Ако решите да я пазите обаче, трябва да я съхранявате много добре, за да се запази и да бъде възможно да се превърне в семейно наследство. Ясно е, че тенденциите се променят и вероятно след 20 или 30 години тази рокля няма да бъде актуална, но може да се направи жартиер, чанта или друг аксесоар от нея. Дори никой да не я използва по никакъв начин, ще бъде забавно да видите децата или внуците си да я пробват.

2. Направете следсватбена фотосесия

Рокля

Друга интересна идея, за хората, които не са сантиментални, е да запазят роклята до първата годишнина от сватбата. Тогава можете да наемете фотограф и да си направите интересна фотосесия.

Добре е да изчакате до първата годишнина, ако вярвате в суеверието, че не бива да обличате роклята една година след сватбата. Ако не вярвате в тези неща, може да направите снимките и веднага след сватбата.

Ако не ви е жал за роклята, можете да си направите наистина интересни снимки, включващи пръскане с боя, гмуркане и други подобни активности.

3. Дарете я

Булчинска рокля

Най-благородното нещо, което можете да направите с роклята си, е да я дарите на жена, която няма възможността да си купи булчинска рокля. Друг вариант е да я продадете на благотворителен базар и да дарите парите за определена кауза. Има много хора в нужда, така че няма да ви бъде трудно да намерите на кого да помогнете.

4. Продайте я

Рокля

Булчинските рокли не са никак евтини. Ако искате да си върнете част от парите, които сте вложили в роклята, можете да я продадете. Повечето булчински рокли са в перфектно състояние, тъй като са обличани само веднъж, за няколко часа. Ако решите да продавате роклята си, все пак не забравяйте, че е втора употреба. Добре е да я пуснете на половината от цената, за която сте я купили.

5. Превърнете я в аксесоар

Медальон

Интересна идея е да превърнете роклята, по-скоро част от нея, в аксесоар, който можете да носите ежедневно. Всеки път, когато го погледнете, ще се сещате за най-щастливия ден в живота си и това ще ви кара да се чувствате добре. Има много идеи в интернет пространството, но един от най-често срещаните варианти е да си направите някакво бижу с част от дантелата, например.

6. Преправете я, за да можете да я носите отново

Шивачка

Освен ако не сте избрали огромна рокля, тип принцеса, можете да я преправите леко и да я носите отново. Възможно е да я отрежете, за да стане къса коктейлна рокля, или да я боядисате в друг цвят и да я носите отново, на друго важно събитие.

  • Какво направихте с роклята си след сватбата?

    • Продадох я
    • Дарих я
    • Пазя я

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Печена Аляска

Торта „Печена Аляска“

Селфи

Любопитни факти за селфито