in

6 идеи за декорация на стени, с които ще освежите вашия дом

декорация, картини, стена

Ако искате да освежите вашия дом, един от най-добрите варианти е да декорирате част от стените си. Празните стени предлагат много възможности, а само малко е необходимо, за да почувствате едно пространство като ваш дом.

Стените могат да разкрият вашата индивидуалност и вкус. Независимо дали сте колекционер на изкуство, обичате музиката, любител на природата и животните или на книгите, може да персонализирате стените в дома ви и да покажете повече от вашата същност. Вижте няколко идеи за декорация на стени, които ще добавят стил и уют във вашия дом:

Поп арт картина

Поп арт картината ще привлече вниманието и ще вдъхне живот в по-малкото пространство. Винаги можете да намерите нещо, което да отговаря на вашите предпочитания и вкус. Попартът често взима като свои образи това, което се използва в рекламата. Етикети и лога на продукти фигурират видно в образност, подбрана от поп художниците.

картини

Направете си галерия от малки картини

Нищо не добавя индивидуалност в един дом така, както една галерия, подредена на стена. Независимо дали ще бъдат снимки, или избрани от вас картини, това ще внесе много колорит във вашия дом. Ако искате да създадете илюзия за по-глямо пространство, разширете стената на галерията до тавана.

Сложете декорация и на самите стени

За да бъде още по-цветно и интересно, може да боядисате стената в по-смел цвят, както и да закачите декорация по ваш избор. Тези декоративни акценти променят много малките пространства.

Останалите три предложения за декорация вижте ТУК

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

едгар алън по

Едгар Алън По и слуховете за смъртта му – от алкохолизъм до убийство

Мат Деймън

Мат Деймън – момчето, което винаги търси себе си