in

4 упражнения, с които ще стопите паласките за 4 седмици

Натрупването на мазнини в областта на талията е често срещане явление не само при жените. Ако искате да се справите с този проблем, трябва да започнете с промяна в начина на хранене и да изключите вредните храни от вашето меню. Така наречените „любовни дръжки“ могат да изчезнат с подходящ режим на хранене и серия от упражнения, които освен това, ще укрепят мускулите и костите ви. Тези 4 упражнения, които предлагат експертите от Team Fitness Training, трябва да правите в продължение на четири седмици.

1. Russian Twist

Седнете на постелката и вдигнете краката си колкото можете. За по-голямо натоварване, може да използвате гиричка. Вземете гиричката и я поставете пред тялото си, след което започнете да правите движения в едната и в другата посока. Направете 12 пълни завъртания, като повторите упражнението 10 пъти.

2. Страничен планк с повдигане и спускане

Направете страничен планк, като изправите краката си в една линия с раменете. След това се спуснете към постелката и се повдигнете отново. Повторете упражнението 10 пъти, като направите 12 повторения на едната и 12 повторения на другата страна.

3. Имитирайте плуване

Легнете по корем на постелката и повдигнете краката и ръцете си във въздуха. След това започнете да ги движите едновременно, сякаш плувате. Повторете 20 пъти.

4. Наклони към краката

Легнете на постелката, а след това повдигнете краката и ръцете си във въздуха колкото можете повече. За да имате по-добър резултат, направете упражнението настрани, като вдигате едната ръка към двата крака и след това сменете на другата страна. Направете 10 повторения на всяка страна.

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Как се живее в китайско общежитие и къде и защо се пише „Опел Кадет“ в графата с националност

10 тенденции в мъжката мода за есен/зима 21/22