in

3-минутна тренировка в леглото за стягане на бедрата

Вероятно на всеки от нас се е случвало да се погледне в огледалото и да остане разочарован. Понякога имаме ясна визия как искаме да изглеждаме и да се чувстваме всеки ден, но винаги има нещо, което ни спира. Обикновено най-голямата пречка да се случи това се крие в нас самите.

Вашето здраве е във ваши ръце и трябва да се грижите добре за себе си. Има и по-лесни начини за поддържане на красива и стройна фигура, но не всичко зависи само от времето, прекарано във фитнес залата. Здравословният начин на живот и отказването от някои вредни навици са от ключово значение.

Ако все пак не разполагате с много време, но искате да имате стегнати бедра, вижте няколко упражнения, които можете да правите вкъщи и отнемат само 3 минути. С тях ще тонизирате бедрата и ще премахнете мазнините, Може да ги правите преди лягане, както и сутрин.

1. Както си лежите по гръб в леглото, повдигнете двата крака нагоре на 90 градуса и ги дръжте колкото можете по-изправени. Сложете ръцете отстрани и започнете да спускате единия крак надолу и след това го върнете до другия. После повторете с другия крак, като правите по 10 повторения на всеки крак.

2. Останете в същата позиция като на първото упражнение. Повдигнете таза, свивайки коленете си. След това изпънете единия крак и започнете да го вдигате нагоре и надолу, а другия да остане свит. Направете 10 повторения и след това сменете с другия крак.

3. Третото упражнение ще ви помогне да тонизирате вътрешната част на бедрата. Трябва да останете в първоначалната позиция и да огънете коленете си, като държите краката си кръстосани. Първо сложете левия крак отгоре и и направете 10 повторения, като го спускате надолу. След това сменете крака и направете още 10 с другия.

Loading

  • Тренирали ли сте някога в леглото?

    sleeping woman
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Олив Китридж“ – за малките експлозии, които държат човек на повърхността

7 основни правила за етикет и добро поведение, които често нарушаваме