in

3-минутна тренировка в леглото за стягане на бедрата

Вероятно на всеки от нас се е случвало да се погледне в огледалото и да остане разочарован. Понякога имаме ясна визия как искаме да изглеждаме и да се чувстваме всеки ден, но винаги има нещо, което ни спира. Обикновено най-голямата пречка да се случи това се крие в нас самите.

Вашето здраве е във ваши ръце и трябва да се грижите добре за себе си. Има и по-лесни начини за поддържане на красива и стройна фигура, но не всичко зависи само от времето, прекарано във фитнес залата. Здравословният начин на живот и отказването от някои вредни навици са от ключово значение.

Ако все пак не разполагате с много време, но искате да имате стегнати бедра, вижте няколко упражнения, които можете да правите вкъщи и отнемат само 3 минути. С тях ще тонизирате бедрата и ще премахнете мазнините, Може да ги правите преди лягане, както и сутрин.

1. Както си лежите по гръб в леглото, повдигнете двата крака нагоре на 90 градуса и ги дръжте колкото можете по-изправени. Сложете ръцете отстрани и започнете да спускате единия крак надолу и след това го върнете до другия. После повторете с другия крак, като правите по 10 повторения на всеки крак.

2. Останете в същата позиция като на първото упражнение. Повдигнете таза, свивайки коленете си. След това изпънете единия крак и започнете да го вдигате нагоре и надолу, а другия да остане свит. Направете 10 повторения и след това сменете с другия крак.

3. Третото упражнение ще ви помогне да тонизирате вътрешната част на бедрата. Трябва да останете в първоначалната позиция и да огънете коленете си, като държите краката си кръстосани. Първо сложете левия крак отгоре и и направете 10 повторения, като го спускате надолу. След това сменете крака и направете още 10 с другия.

  • Тренирали ли сте някога в леглото?

    sleeping woman
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Олив Китридж“ – за малките експлозии, които държат човек на повърхността

7 основни правила за етикет и добро поведение, които често нарушаваме