in

2022 – годината на дългите поли

Дълга пола

Модните тенденции са сравнително предвидими. Нещата, които са били модерни преди няколко години, се завръщат, прилепналите и широките дрехи се редуват, късите и дългите поли, ниската и високата талия и т.н.

Имайки това предвид, можем да предположим какво ще бъде модерно през предстоящия сезон, но не винаги предположенията ни се оказват правилни.

Със завръщането на мини полите, едва ли някой е предполагал, че всъщност дългите поли ще бъдат най-голямата тенденция през 2022 година.

Ако разгледаме последните тоалети на някои знаменитости, като Дженифър Лопес например, ще забележим, че дългите поли определено са тенденцията на тази година.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Освен по снимките на знаменитостите, видяхме огромно количество дълги поли и на модните ревюта миналата есен.

Хубавото на дългите поли е, че те са подходящи за почти за всеки сезон. Дори да ви се струва странно, дълга пола можете да носите дори през зимата, стига да е от подходяща материя и да е съчетана с подходящи обувки. През пролетта дългите поли се съчетават чудесно с кецове, а пък фееричните летни дълги поли са красиви и удобни.

Когато става въпрос за пролетния ви гардероб тази година, дългата пола е задължителен елемент. Всъщност закупуването на дълга пола е добра инвестиция, защото ще можете да я носите и през лятото.

Някои от най-големите модни брандове, като Staud, Gabriela Hearst, Erdem, Chanel включиха дълги поли в колекциите си пролет/лято 2022, което гарантира, че ще виждаме такъв тип поли навсякъде тази пролет.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

На ревюто на Dior за пролет/лято също имаше няколко зашеметяващи модела дълги поли, с много интересни елементи.

Знаменитостите вече следват тази тенденция

Ясно е, че Джей Ло е фен на дългите поли, но със сигурност не е единствената. През последните месеци Рейчъл Броснахан, Кейт Хъдсън и Емили Ратайковски бяха забелязани да носят дълги поли, което доказва, че визията е любима на знаменитостите и техните стилисти.

Как да съчетавате дългите поли?

Не е нужно да чакате топлите дни, за да носите дълга пола. Можете дори да я използвате като допълнителен слой в студеното време. Комбинирайте я с чорапогащник и по-плътна блуза и получавате чудесен топъл аутфит за последните студени дни.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melina (@luzdemelina)

Дългите поли са чудесни и за лятото, комбинирани с тениска или потник и сандали. Въпреки че покрива целите крака, дългата пола всъщност няма да запарва, дори напротив, ще ви бъде по-хладно в летните горещини.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wiwi (@wiwi_unikboutiquepr)

Дънковите дълги поли се завръщат на мода през няколко години и ако обичате да се обличате в стил 70-те или 90-те, може да добавите такава пола към своя гардероб. Дънковите поли са подходящи както за пролетта, така и за зимата, тъй като денимът е малко по-плътен плат.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hinodnmsk

Има интересни комплекти с дълга пола и блуза в същия цвят. Тези комплекти винаги са били практичен избор, защото не е нужно да се чудите как да комбинирате дрехите.

Обемните дълги поли бяха актуални през 2016г., но ако ви е останала дълга тюлена пола оттогава, сега е моментът да започнете да я носите отново.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petite Boudoir (@petiteboudoir)

Ако искате по-разчупена дълга пола, можете да изберете такава с цепка. Този тип поли са подходящи и за вечерни излизания и по-специални събития.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fiidea (@fiideagh)

Можете лесно да направите обикновената черна пола много стилна, като добавите блуза с пуф ръкави или красив блейзър.

Всичко зависи от обувките. Можете лесно да направите дългата пола официална, като добавите остри обувки на ток, както и да носите любимата си пола в ежедневието, като я съчетаете с маратонки.

Не се притеснявайте да експериментирате.

Loading

  • Какви поли предпочитате да носите?

    • Къса пола
      Къси
    • Дълга пола
      Дълги

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Вернер фон Браун

Вернер фон Браун – герой и злодей на своето време

Щъркел Благовещение

Благовещение е – всички рани зарастват бързо