in

ЕхаЕха

Кари среща нов мъж в новите серии на „Сексът и градът“

Любовната история на Кари Брадшоу и Тузара е една от основните линии в сюжета на сериала „Сексът и градът“. Бурната им любов започва още през първия сезон и продължава до втория филм, в който вече двамата са женени. През 94-те епизода на сериала, Кари и Тузара се събират, разделят, срещат се с други хора, след това намират пътя един към друг отново. Въпреки всички драми помежду им, феновете на сериала са убедени, че те трябва да бъдат заедно и в крайна сметка ги виждаме като семейна двойка в „Сексът и градът 2“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

През декември тази година очакваме завръщането на „Сексът и градът“ с нови 10 серии. Новата глава в историята проследява живота на Кари, Миранда и Шарлот, които вече са в 50-те си години.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Пред какви предизвикателства ще се изправят героините ще разберем през декември, но за щастие актрисите споделят снимки от снимачния процес, които загатват какво можем да очакваме от новите серии.

Сара Джесика Паркър сподели сладка снимка на Кари и Тузара, което ни навежда на мисълта, че Крис Нот ще бъде част и от новите серии.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

В първият трейлър на „И просто така…“ изглежда, че Кари и Тузара все още са женени. Двамата танцуват в кухнята и се целуват.

Сара Джесика Паркър и Крис Нот снимат и сцени в Париж, но дали тези сцени са само ретроспекция?

Появиха се снимки от снимачната площадка, на които Паркър и Джон Тени изглеждат доста близки. Участието на Джон Тени в сериала все още не е официално потвърдено и не е разкрита никаква информация относно неговия герой, но няма как да не се запитаме какво се е случило с Кари и Тузара и какъв е този нов мистериозен мъж?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Hong Kong (@voguehongkong)

Какво се е случило с Кари и Тузара, кой е мъжът, изигран от Джон Тени и как ще се развие животът на 3-те жени, ще разберем, когато получим новата доза „Сексът и градът“.

Ако има някой, който със сигурност знае какво се случва с любовния живот на Кари, това е Синтия Никсън, която режисира епизод от поредицата. Самата Синтия сподели това в Инстаграм, като увери феновете си, че Миранда участва в епизода, въпреки ролята й на режисьор.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Любопитството относно това какво са ни приготвили създателите на Сексът и градът след 10 години пауза нараства, а тези пикантни подробности, които научаваме от снимачната площадка, ни правят още по-нетърпеливи.

Loading

  • Ще гледате ли „И просто така…“, ако Кари и Тузара не са двойка?

    Снимка: Instagram/sarahjessicaparker
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

4 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Снимка: Pixabay

Как да търсите работа в LinkedIn

Снимки: Khaby Lame/Instagram

Каби Ламе – как стана най-популярният мъж в ТикТок, без да каже нито дума