in

Филмовите роли, за които знаменитостите съжаляват

Звезди роли

Всеки човек има в автобиографията си поне една работа, от която се срамува. Случва се човек да поеме по грешен път в професионален план, но за щастие може почти никой да не разбере за тази грешка.

При знаменитостите всяка професионална грешка може да бъде видяна от милиони хора и да остане в публичното пространство завинаги, така че няма почти никакви шансове да бъде прикрита.

Истината е, че почти всеки актьор има роли, които съжалява, че е приел. Понякога това са роли в началото на кариерата, друг път става въпрос просто за лошо стечение на обстоятелствата. Вероятно ви е любопитно кои са ролите, за които знаменитостите съжаляват:

1. Уил Смит

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Уил Смит се появи за кратко като Луцифер в силно критикувания филм „Зимна приказка в Ню Йорк“. Определено беше неочаквано велик актьор като Уил Смит да се появи в този филм, който може да се определи като абсолютно недоразумение.

2. Анджелина Джоли

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Научнофантастичният филм от 1993 г. „Киборг 2“ стана известен като една от най-лошите роли на Анджелина Джоли. Джоли, която изигра Касела Рийз споделя, че след като видяла филма се прибрала вкъщи и не могла да го преживее.

3. Леонардо ди Каприо

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

Младият Леонардо ди Каприо направи своя филмов дебют във филма Critters 3 от 1991 г., който получи нулев процент одобрение. Този филм е определян като най-лошия му филм досега. Критиците казват, че всъщност той е единственият актьор в този филм, който може да играе.

4. Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс участва заедно с Мел Гибсън и плюшен бобър във филма „Бобърът“ от 2011г. Филмът получи много лоши отзиви от медиите и критиците, а Дженифър Лорънс определено не се гордее, че участва в него.

5. София Вергара

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

София Вергара участва във филма „Тримата тъпаци“ от 2012 година в ролята на Лидия. Въпреки че филмът получи лоши отзиви и нисък рейтинг, той спечели 17,1 милиона долара само за първия си уикенд на екран.

6. Бионсе

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Дебютът на Бионсе в киното беше през 2002г. с ролята на Фокси Клеопатра в комедията „Остин Пауърс в „Златния член“. Тази нейната роля никога няма да бъде забравена, колкото и да ѝ се иска. В този филм участват и други знаменитости, които съжаляват за решението си- Бритни Спиърс и Гуинет Полтроу.

7. Коул и Дилън Спраус

Много преди да станат известни с ролите си в „Лудориите на Зак и Коди“,  Коул и Дилън Спраус изиграха Джъстин във „Видях мама да целува Дядо Коледа“ филмова адаптация на песен със същото име 2001 г. Филмът получава лоши отзиви.

8. Дженифър Анистън

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Младата Дженифър Анистън направи своя филмов дебют като Тори Рединг в ирландския хорър „Леприкон“ от 1993 г., преди да стане известна с ролята си на Рейчъл в „Приятели“. Филмът е силно критикуван и считан за най-лошата ѝ роля досега.

9. Ева Лонгория

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

След ролята си на Исабела в „Младите и неспокойните“ и след ролята на Габи в „Отчаяни съпруги“, Ева Лонгория пое ролята на детектив Мартинес в „Señorita Justice“- нискобюджетен филм, който получи много лоши отзиви. За щастие, актрисата започва да играе Габриел в „Отчаяни съпруги“ и изчиства името си.

10. Чанинг Тейтъм

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

Чанинг Тейтъм участва във филма „G.I. Joe: Изгревът на Кобра“. Роля, за която той искрено съжалява. Актьорът признава, че не харесва филма, но договорът му с Paramount Pictures Studios го принудил да участва.

11. Мила Кунис

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mila Kunis (@milakunism)

Дълго след като изигра Джаки Буркхарт в „Шеметни години“, Мила Кунис пое ролята на Мишел във филма „Пренасянето на Макалистър“ от 2007 година, който получи много отрицателни отзиви и имаше слава около 2 седмици по кината.

12. Джейми Фокс

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Джейми Фокс участва в комедия от 1997 г., наречена Booty Call, филм със сюжет, който се съсредоточава около стремежа на героя му да намери презервативи. Това е всичко. Може да се каже, че тази роля е дъното за Фокс.

13. Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон влиза в ролята на Моли Пруит, по-голямата сестра на Алекс в „Сам вкъщи 3“ от 1997 г. За щастие ролята ѝ е незначителна, а филмът не е чак толкова лош, въпреки че не може да се сравни с първите два.

14. Мишел Пфайфър

Мишел Пфайфър, която е сравнително непозната по това време, играе Стефани Дзиноне във филма „Брилянтин 2“ от 1982 г., който получава лоши отзиви и е номиниран за най-лош филм на наградите Stinkers Bad Movie Awards. За щастие, Пфайфър стана популярна през следващата година с ролята си в „Белязаният“.

15. Пол Ръд

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sarah.stark__

Преди да стане Ant-Man във вселената на Marvel, Пол Ръд играе агентът на ФБР Иън Къртис в хонконгски научнофантастичен филм, наречен Gen-Y Cops – известен също като Gen-X Cops 2: Metal Mayhem, който е доста неуспешен.

16. Джейсън Бейтман

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vivian ❤ (@love4jasonbateman)

Джейсън Бейтман съжалява, че е повторил ролята си на Ник Хендрикс в продължението на „Шефове гадняри“ , „Шефове гадняри 2“ от 2014 г. Бейтман казва в интервю, че филмът е боклук.

17. Марк Хамил

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Hamill (@hamillhimself)

Марк Хамил е много недоволен от ролята си на Люк в новата трилогия „Междузвездни войни“. Той споделя, че мрази това, което режисьорът е направил с неговия герой. Актьорът споделя още, че за него това не е Люк Скайуокър и трябва да мисли за героя си като за напълно различен, за да се справи с ролята.

18. Джесика Алба

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Опитът на Алба с ролята на Сюзън във „Фантастичната четворка“ бил толкова ужасен, че тя почти се отказала от актьорството. Режисьорът непрекъснато бил недоволен и дори ѝ казал „Не можеш ли да бъдеш по-красива, докато плачеш“. Със сигурност този филм носи много неприятни спомени на актрисата.

19. Гуинет Полтроу

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Гуинет Полтроу определя филма „Свалячът Хал“ като „ужасно преживяване“. Това е най-лошата роля на Полтроу, а самата тя споделя, че обличането на костюм, за да изглежда дебела, било много обидно за героинята ѝ.

20. Брад Пит

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bradpitt (@bradpittiran)

Брад Пит бил на косъм да се откаже от екшъна „Жив дявол“ и макар, че не го е направил, казва, че това е най-трудният му филм. Тази роля определено не е сред любимите на чаровния актьор.

Loading

  • Кой от следните филми смятате за най-неуспешен?

    Vintage film projector and film screening
    • „Жив Дявол“
    • „Шефове гадняри“
    • „Брилянтин 2“
    • „Пренасянето на Макалистър“
    • „Видях мама да целува Дядо Коледа“
    • „Тримата тъпаци“
    • „Бобърът“

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Омега-3 и омега-6

6 храни, богати на омега-6 мастни киселини

Тарт шоколад солен карамел

Шоколадов тарт със солен карамел