in

Тайните за красота на Хейли Бийбър

Хейли Бийбър е модел и инфлуенсър, както и съпруга на Джъстин Бийбър. 25-годишната Хейли изглежда страхотно и има много красива кожа- чиста, гладка и сияйна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Грижата за кожата е нещо, което Хейли обожава и използва доста продукти, за да може кожата ѝ да изглежда по този начин. Вероятно си мислите, че тя използва само скъпа и луксозна козметика, но това въобще не е така. Хейли използва и много бюджетни продукти, просто има стриктна рутина за грижа за кожата, която следва всеки ден.

Ето какви са тайните за красота на Хейли Бийбър:

1. Начин на хранене 

Хейли опитала да се храни изцяло с растителни продукти, но разбрала, че това не е нейното нещо. Обикновено се храни с повече растителни храни, но яде и месо, просто без да прекалява. Набляга на зелените зеленчуци, рибата и лещата. Старае се да избягва млечните продукти. Ясно е, че красивата кожа е тясно свързана с храната, така че начинът на хранене на Хейли също допринася за красивата ѝ кожа.

2. Вода

Хейли знае, че хидратацията е изключително важна и се старае да пие много вода. Няма точно количество вода, което пие на ден, но се старае да изпива няколко големи бутилки.

3. Алкохол

Хейли е забелязала, че алкохолът не се отразява добре на кожата ѝ. Появяват ѝ се пъпки и кожата ѝ става прекалено суха. Тъй като за нея външният вид е по-важен от пиенето на алкохол, почти се е отказала от него.

4. Хранителни добавки 

Хейли не приема специални добавки за красива кожа или за растеж на косата. Тя приема обикновени витамини и вярва, че ако тялото ѝ разполага с необходимите му витамини и минерали, косата и кожата ѝ изглеждат добре.

5. Сън 

Качествения сън е важен за цялостното състояние на тялото, но е и една от тайните за красива кожа. През нощта, докато спим, кожата ни се регенерира, затова качественият сън е от съществено значение.

6. Сутрешна рутина 

Бийбър има определни стъпки в грижата за кожата, които стриктно следва. Сутрешната ѝ рутина започва с почистване на кожата. Тя почиства лицето си, докато си взима сутрешния душ и избира по-меки и нежни почистващи продукти.

Следващата стъпка е нанасяне на серум. За през деня Хейли избира хидратиращ серум с пептиди. Това е една от любимите ѝ съставки, заедно с ниацинамид и хиалуронова киселина.

След серума, Хейли нанася овлажнител и вярва, че това е едно от най-важните условия за красива кожа – да бъде добре овлажнена. Тя използва крем или олио, в зависимост от това как усеща кожата си. Ако е прекалено суха, нанася олио или масло.

След като е нанесла всички продукти, Бийбър прави масаж на лицето си. Масажът подобрява кръвообращението и прави кожата по-сияйна.

Едно от най-важните неща за Хейли е слънцезащитата. Тя не излиза от вкъщи без да е нанесла слънцезащитен продукт, независимо дали е лято или зима.

Относно грима, Хейли предпочита естествения вид и си прави много лек грим. Тя нанася фон дьо тен, коректор, пудра, бронзант, хайлайтър и балсам за устни. Това е всичко.

7. Вечерна рутина

Бийбър премахва грима си и почиства лицето си с олио. Това е малко по-тежък продукт, затова го използва вечер, но премахва грима много добре. Понякога Хейли използва и обикновено кокосово масло, за да изчисти грима си.

Втората стъпка от почистването на лицето е измиването с измиващ продукт. Тя обича да използва хидратиращи измиващи продукти, за да не усеща кожата си суха след измиване.

Една от задължителните стъпки във вечерната рутина на красавицата е ексфолирането на кожата. Тя не харесва агресивните скрабове за лице, затова избира по-нежни продукти за ексфолиране на кожата.

Следва нанасянето на серум с някоя от любимите ѝ съставки.

Вечер Хейли нанася и ретиноиди, тъй като има чувствителна кожа, предразположена към акне. Тя вярва в превенцията, затова използва продукти с ретиноиди, които обаче са ѝ предписани от дерматолог.

Вечер Хейли хидратира кожата си с олио, нанася околоочен крем и задължително балсам за устни.

Loading

  • Коя е вашата задължителна стъпка в грижата за кожата?

    • Измиване
    • Хидратация
    • Масаж
    • Ексфолиране

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Аномалията“ – живеем ли в симулация?

Застрашени ли сте от диабет?