in

Тайната на Блейк Лайвли за стройна фигура

Снимки: Instagram/blakelively
Снимки: Instagram/blakelively

Блейк Лайвли е една от най-харесваните актриси. Още с участието си в „Клюкарката“ тя стана любимка на милиони фенове на сериала, а към днешна дата е щастливо омъжена за не по-малко симпатичния актьор Райън Рейнолдс. След раждането на трите си деца Блейк Лайвли изглежда зашеметяващо. Вижте каква е тайната ѝ за красива и стройна фигура:

Подобно на повечето звезди, Блейк се опитва да спазва чиста диета, която изключва преработени храни. По съвет на личния си треньор Дон Саладино, тя се фокусира върху включването на постни протеини, пресни зеленчуци и здравословни въглехидрати във всяко хранене. Лайвли се храни само когато изпитва глад и никога не преяжда. Актрисата не обича да брои калории, за да се предпази от преяждане и яде докато се почувства сита.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Blake Lively (@blakelively)

Закуска

Всяка сутрин Блейк започва деня си с голяма чаша вода, която изпива още преди кафето. Това стимулира храносмилането ѝ и ѝ помага да остане хидратирана през целия ден. След това си приготвя закуска с яйца, зеленчуци и плодове. Яйцата си готви в кокосово масло, което съдържа редица здравословни мастни киселини. Зеленчуците ѝ дават необходимата доза фибри, а плодовете добавят на организма необходимите здравословни въглехидрати и естествени захари, които повишават енергийните нива.

Обяд

За обяд Блейк също предпочита да яде протеини, зеленчуци и въглехидрати. Всичко зависи от графика ѝ и дали ще бъде у дома или на снимачната площадка. Ако е вкъщи, тя готви за себе си и често се наслаждава на диво уловена риба или отглеждано на пасища пиле, гарнирано със салата и малка порция ориз или сладки картофи. Ако снима, тя обядва голяма салата или суши без соевия сос. Режимът ѝ е изготвен така, че да поддържа тялото заредено през целия ден.

Вечеря

Вечерята често е повторение на обяда, но има и ден, в който актрисата си позволява пица и паста. Треньорът ѝ препоръчва да спазва правилото 80:20 (80% здравословно хранене и 20% по-калорични храни). Тайната на стройната фигура на Блейк Лайвли се крие в честите хранения на малки порции – 4 пъти на ден. Следобяд си хапва пресни зеленчуци и хумус, малка порьия киноа или кисело мляко с пресни плодове.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Blake Lively (@blakelively)

Тренировки

Блейк не пропуска да тренира, дори когато не се подготвя за нова роля. Нейната тренировка започва в 5 сутринта поне 5 пъти в седмицата. Тренировките обикновено варират от 30 минути до 1,5 час. Преди всяка тренировка Блейк отделя време за загряване и преминава през всички мускулни групи. Кардиото винаги е последният елемент от тренировките ѝ. Тя бяга 20 минути на пътека, като любимото ѝ бягане е спринт. Тя започва с 15-метров спринт и бяга колкото може по-бързо, а след това почива 1 минута и повтаря упражнението няколко пъти.

Силовите ѝ тренировки включват скокове, хвърляне на топка, странични удари, клекове, вдигане на гири, лицеви опори и страничен планк.

Loading

  • Харесвате ли Блейк Лайвли?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Снимка: Instagram/alo_alo_53d

Любопитни факти за сериала „Ало, ало!“

3 признака, които показват, че имате проблем с холестерола