in

ЛюбовЛюбов ЕхаЕха СладкоСладко ЯдосанЯдосан СмяхСмях

С какво се хранят току-що родилите майки в кралското семейство?

Раждането на дете е специален момент за всяка жена, без значение дали е обикновен човек или херцогиня на Кеймбридж. Въпреки това, този период протича много различно за нас и за младите майки от кралското семейство. Членовете на кралското семейство живеят в лукс от вечни времена, затова не е изненадващо, че младите майки получават възможно най-доброто.

Болница „Портланд“, в която своите деца родиха Меган Маркъл и принцеса Юджин и болница „Сейнт Мери“, в която Кейт Мидълтън даде живот на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, определено знаят как да се грижат за младите майки. Най-впечатляващото в тях е менюто, което предлагат на родилките. Ето какво хапват младите майки в най-луксозните лондонски болници:

 

Традиционна английска закуска

В британски стил, на пациентите в отделение „Линдо Уинг“ на болница „Сейнт Мери“ се сервира прясно приготвена закуска всеки ден. Традиционната английска закуска включва наденички, боб, пресни домати, яйца и други. Определено това е доста по-питателна закуска от сандвичите или тестените закуски, които се сервират в българските болници.

 

Следобеден чай

В болница „Портланд“ по традиция се сервира следобеден чай на младите майки и техните посетители, за да се насладят максимално на процеса на възстановяване от раждането. Всички класически добавки към чая са налице, като фингър сандвичи, ягодови тартове, лимонов посет, сконс със сметана и плодове и т.н.

Изпълнителният директор на болница „Портланд“ казва, че „престоят в болницата е като да си на почивка. Медицинските лица се грижат за децата, носят бебетата на майките само за храненията, през няколко часа, така че след няколко нощи в болница „Портланд“, младите майки са свежи и готови за предизвикателствата, които ги очакват.

 

Шампанско и ягоди

Може да ви прозвучи странно, че се дава алкохол на току-що родили жени, но както вече споменахме, отделение „Линдо Уинг“ на болница „Сейнт Мери“ не отстъпва по нищо на 5-звездните хотели. Кралските особи, родили в отделението, получават шампанско и вкусни ягоди, за да отпразнуват щастливия момент – появата на нов живот и нов член на кралското семейство.

Loading

  • Допада ли ви менюто на майките от кралското семейство?

    Traditional Full English Breakfast
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

4 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Вдъхновяващата история на Hermès и чанта Birkin

10 неща, които може да правите под карантина