in

Роклята на Кейт, която ни остави без думи

Кейт Мидълтън и принц Уилям
Снимка: Facebook/The Royal Family

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се отправиха на карибска обиколка в първия ден от пролетта. Първата дестинация на кралската двойка е Белиз, където бяха посрещнати от генерал-губернатора на Белиз Фройла Цалам и съпруга ѝ Даниел Мендес. След Белиз, херцогът и херцогинята ще се отправят към Ямайка и Бахамските острови.

Всички тоалети, които Кейт показа до момента са стилни, подходящи за случая и много добре преценени, но една рокля събра погледите на всички…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

В последния ден от посещението си на Белиз, двойката присъства на събитие в Кахал Пече. Юбилеят на кралицата беше отбелязан в руините на маите. Те бяха посрещнати от генерал-губернатора на Белиз Фройла Цалам и министър-председателя Джони Брисеньо и се насладиха на вечер на белизската култура.

За събитието Кейт избра зашеметяваща розова рокля с много блясък, на бранда The Vampire’s Wife. Това е бързоразвиващ се бранд, създаден през 2016 година от дизайнерката Сузи Кейв, съпруга на музиканта Ник Кейв. Моделът на роклята е The Light Sleeper и се предлага в други цветове и с различни десени.

Рокли на бранда и друг път са носени от херцогинята. Тя носеше също толкова бляскава зелена рокля по време на посещението си в Дъблин през 2020г. Това беше последният ѝ задграничен кралски ангажимент преди началото на пандемията от COVID-19.

Дизайнерката е известна с привличащи вниманието рокли и облекла. Тя облича и други знаменитости, като Анди Макдауъл, Флорънс Уелч, Лена Дънам, която облече шаферките си с рокли на Кейв, когато се омъжи за Луис Фелбър през септември.

Роклята не е налична в уебсайта на бранда, но цената на същия модел в друг цвят е около $2310 в Net-a-Porter.

Кейт съчетава красивата розова рокля със сребристи обувки на ток на Jimmy Choo, обеци Onitaa и клъч с типичен за маите дизайн. Типично за херцогинята е да включва във визията си детайли, кореспондиращи с мястото, което посещава, и този случай не беше изключение.

Вижте и останалите тоалети, които Кейт избра за посещението си в Белиз:

Пристигане в Белиз

При пристигането си в Белиз, херцогинята носеше стилен дантелен костюм, дело на Джени Пакам. Тоалетът ѝ включваше пола тип „молив“ и красива горна част в кралско синьо. Кейт беше съчетала костюма с обувки на ток и клъч в същия цвят. Цветът, в който беше облечена херцогинята, кореспондира със знамето на държавата. Съпругът ѝ беше облечен в светлосин костюм, с бяла риза и черна вратовръзка.

Програмата на кралските особи беше леко променена, заради протест на местни жители. Въпреки това те успяха да посетят какаова ферма в Белиз, тренировъчната база на Британската армия в джунглата в Белиз и фестивал.

Фестивала Гарифуна

За фестивала Гарифуна Кейт избра удобна флорална рокля на бранда Tory Burch. Роклята беше комбинирана с клъч и големи обеци в кралско синьо.

Кейт и Уилям изглеждат така, сякаш наистина се наслаждават на тази кралска обиколка. Двамата поеха този кралски ангажимент от името на кралица Елизабет, по повод платинения ѝ юбилей (70 години на трона).

„Ние с Катрин сме щастливи, че сме тук в Белиз в началото на първото ни официално посещение в Карибите“, написа принц Уилям в Instagram. „За мен е чест да предам най-топлите пожелания от моята баба, кралицата на Белиз, по случай нейния платинен юбилей. За краткото ни време тук, Катрин и аз имахме късмета да видим необикновеното биоразнообразие, което подхранвате с такава любов тук, във вашите джунгли и вашите рифове. Наред с това екологично разнообразие, вчера се докоснахме и до прекрасното културно разнообразие на Белиз – от шоколада на маите до барабаните на Гарифуна. И да, дори ни накараха да танцуваме!”

Следващата дестинация на принц Уилям и херцогинята е Ямайка. Нямаме търпение да видим следващите тоалети, които Кейт ще избере по време на обиколката.

Loading

  • Допада ли ви розовата рокля на Кейт?

    Кейт Мидълтън
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Денят на маратонката

Маратонки с кауза

Външен вид

Тест: Колко суетни сте?