in

Новият модерен цвят при косите- „Бедемово масло с ванилия“

Бадемово масло с ванилия коса
Снимки: Instagram/Chrissy Rasmussen

Всеки нов сезон идва с нови тенденции при цветовете на косите. Типични за летните тендеции са светлите цветове и повечето жени предпочитат да изрусят косата си в началото на лятото, вместо да я направят по-тъмна.

Социалната мрежа, която непрестанно популяризира нови тенденции, свързани с гримове, прически, цветове и т.н., е TikTok. В момента там се въртят кратки клипчета, показващи най-актуалния цвят при косите това лято- „Бадемово масло с ванилия“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chrissy Rasmussen (@hairby_chrissy)

Макар че звучи като нещо ужасно вкусно, това всъщност е цвят за коса, който представлява красив баланс между студено русо и топли тонове.

Цветът е много подходящ за лятото, но косата ви ще изглежда страхотно с него и след това. Освен че е изключително красив, този цвят е и много универсален.

Създателката на цвета

Цветът е измислен от колориста Криси Расмусен, която е много активна и популярна в TikTok. Нейните видеа събират десетки милиони гледания, а съдейки по тенденциите, които налага, Криси е талантлив колорист. Макар че на повечето хора им изглежда като нещо съвсем просто, измислянето и създаването на нов цвят за коса не е лесна работа. Трябва да имаш въображение и много талант.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chrissy Rasmussen (@hairby_chrissy)

Ако се вгледате по-внимателно, ще забележите, че косите, боядисани с нашумелия цвят са с по-тъмни корени, в орехови нюанси, а по дължината на косата има златисти, неутрални и студени отблясъци.

Всъщност първоначално Криси Расмусен използва това име, за да опише конкретен нюанс на популярните си удължения за коса, но впоследствие „Бадемово масло с ванилия“ се превръща в популярен цвят, който много жени търсят във фризьорските салони.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chrissy Rasmussen (@hairby_chrissy)

Това е една от най-красивите тенденции при цветовете за коса напоследък и вероятно славата на този цвят няма да изчезне бързо.

Loading

  • Допада ли ви цветът?

    Бадемово масло с ванилия коса
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Обедна почивка

5 полезни занимания по време на обедната почивка

Лисабон

Най-приятните градове в Европа за пешеходци