in

Новият живот на Кейт Мидълтън и принц Уилям в Уиндзор

Уиндзор

Все още не е официално потвърдено, но отдавна се предполага, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж планират преместване в Уиндзор, за да бъдат по-близо до кралицата.

Оказва се, че Кейт, Уилям и трите им деца са готови да се откажат от живота си в Лондон и да се преместят на запад, за да бъдат по-близо до бабата на принц Уилям и прабабата на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи – кралица Елизабет.

Това решение означава нов дом, нови училища за децата, нови съседи и т.н.

Твърди се, че вече са започнали да търсят места за живеене, като са разгледали няколко кралски резиденции, а обмислят и варианта за собствено жилище.

Освен това вече са обиколили няколко училища в района, за да открият най-подходящото място за трите си деца.

В момента принц Уилям и Кейт Мидълтън разделят времето си между двореца Кенсингтън в Лондон и Анмър Хол в Норфолк, но ако наистина решат да се преместят в Уиндзор, ще бъдат по-близо и до други роднини, освен до кралицата.

И така, как би изглеждал животът на Кейт, Уилям, Джордж, Шарлот и Луи в Уиндзор?

Жилище

Едно от първите неща, които семейството трябва да направи, е да намерят най-подходящото място за живеене. Има много кралски имоти в Уинздор, които могат да се превърнат в перфектния дом, но също така има и някои пречки.

Например Royal Lodge, къща, която би подхождала перфектно на семейството, вече е заета от принц Андрю и бившата му съпруга Сара Фъргюсън.

Просторната Форт Белведере, както и Adelaide Cottage също са заети, а настаняването в замъка Уиндзор не е вариант за Кейт и Уилям. Вероятно това е накарало херцогът и херцогинята да помислят за закупуването на частен имот в Уиндзор.

Съседи

Преместването в Уиндзор също би означавало, че Кейт и Уилям ще бъдат по-близо до своите роднини. Замъкът Уиндзор е и мястото, където кралицата прекарва по-голямата част от времето си. Освен че ще прекарват повече време с нея, това е и стратегически ход, тъй като по този начин принц Уилям и кралица Елизабет ще могат по-лесно да обсъждат кралските въпроси и задължения.

Друга кралска особа, която живее там, е по-малката братовчедка на принц Уилям принцеса Юджини, заедно със съпруга си Джак Бруксбанк и синът им Август. Те живеят в Frogmore Cottage, където живееха принц Хари и Меган Маркъл, преди да се преместят в Америка.

Преместването в Уиндзор ще помогне на семейството да бъде по-близо и до родителите на Кейт, които живеят в Бъкълбъри, Бъркшир.

Училища за децата

Принц Джордж ще навърши 9 години през юли, което означава, че така или иначе е време за смяна на училището. За принцеса Шарлот все още е рано, но ако родителите ѝ решат да се преместят, ще се наложи и тя да започне да посещава ново училище.

Има 4 училища, които „се борят“ за принц Джордж и, според Daily Mail, фаворит е Lambrook в Аскът. Daily Mail съобщава, че Кейт и Уилям са забелязвани в училището многократно, като дори принц Уилям разговарял с един от учениците относно часовете по латински.

Това училище струва 25 000 британски лири на година, разполага с голф игрище, свинеферма и други интересни неща. В училището приемат и по-малки деца, така че е възможно принц Луи и принцеса Шарлот също да посещават училището.

Другите възможни училища са Ludgrove, където са ходили Уилям и Хари, и „Сейнт Андрю“, училището на Кейт. Уилям и Кейт са разгледали и Papplewick в Аскът. В училището се обучават близо 200 момчета на възраст от 6 до 13 години и през 2019 г. беше обявено за Подготвително училище на годината в Обединеното кралство от Tatler.

Вижте още:

Какво са работили кралските особи преди да получат титлите си

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

безкофеиново кафе

Защо трябва да внимавате с безкофеиновото кафе?

Папа ал Помодоро

Италианска супа Папа ал Помодоро