in

Наташа Басет – новата жена до Илон Мъск

Наташа Басет
Снимки: Instagram/Natasha Bassett

Животът на бизнес магнатът Илон Мъск винаги е представлявал интерес. След като създателят на SpaceX прекара 3 години с певицата Греймс, двамата се разделиха миналата есен. Мъск и Греймс са в добри отношения и се грижат за детето си, което носи необичайното име X Æ A-Xii.

Преди няколко дни стана ясно, че Мъск има нова жена до себе си. Австралийската актриса Наташа Басет била забелязана да слиза от частния самолет на милиардера на 17 февруари. Въпреки опитите си да остане незабелязана, носейки черен тренчкот и слънчеви очила, самоличността на „мистериозната“ жена била разкрита.

Според изданието HollywoodLife, Наташа и Мъск се срещат от няколко месеца и вече имат моногамна връзка. Двамата са много влюбени и прекарват доста време заедно.

Ето 5 неща, които трябва да знаем за новата жена до Илон Мъск:

1. Наташа е играла Бритни Спиърс

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Bassett (@natashabassett)

Наташа Басет влиза в ролята на една от най-големите поп икони на всички времена- Бритни Спиърс. Биографичният филм за Бритни Спиърс е създаден от британския канал Lifetime. Това е ролята, с която 23-годишната актриса става известна, въпреки че филмът получава доста критики. Самата Наташа харесва филма и смята, че Бритни в представена в положителна светлина.

2. Наташа ще участва в предстоящия биографичен филм за Елвис

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Bassett (@natashabassett)

Наташа ще играе главна роля в предстоящия биографичен филм за Елвис. Тя ще бъде първата приятелка на Елвис Пресли, Дикси Лок, във филма. Наташа ще си партнира с Остин Бътлър, който играе самия Елвис, а актьорът Том Ханкс играе неговия скандален мениджър полковник Том Паркър. Първият трейлър на филма беше пуснат на 17 февруари, а Наташа го сподели в социалните мрежи и обяви, че филмът ще бъде по кината на 24 юни 2022 г.

3. Актрисата е родена в Австралия

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Bassett (@natashabassett)

Наташа е горда австралийка! Тя е родена и израснала в Нов Южен Уелс, Австралия. Там тя за първи път открива любовта си към актьорството. Само на 14-годишна възраст тя получава ролята на Жулиета в „Ромео и Жулиета“ в Австралийския театър. Тя има редица други роли в родната си страна, като в австралийския телевизионен сериал Rake, преди да се премести в Ню Йорк, за да учи актьорско майсторство. След като завършва обучението си, тя се премества в Ел Ей, където живее в момента.

4. Наташа обожава туризма

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Bassett (@natashabassett)

Според публикациите ѝ в социалните мрежи, Наташа е запален турист. Тя има снимки от най-известните туристически дестинации в Америка като Гранд Каньон. Съдейки по описанията на снимките, Наташа се възхищава на природата и има силна връзка с нея.

5. Обича да помага

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Bassett (@natashabassett)

Наташа също използва своите профили в социалните мрежи за повишаване на осведомеността относно важни въпроси като глобалното затопляне и правата на животните. Актрисата посещава различни резервати, които се грижат за дивите животни и подкрепя най-различни организации.

Loading

  • Допада ли ви новата половинка на милиардера Илон Мъск?

    Наташа Басет
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

-1 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Смърт край Нил

„Смърт край Нил“ или нов живот за легендата Еркюл Поаро

Пиле с броколи

Пиле с броколи