in

Най-интересните заглавия в Netflix през май

Снимка: Screenshot/YouTube

Стрийминг платформата Netflix отново може да предложи разнообразни филми и сериали за всеки вкус. Независимо дали си падате по фантастика, криминални, документални или комедийни сериали и филми, определено ще намерите какво да гледате в Netflix. Вижте най-добрите заглавия, които можете да гледате този месец:

Stranger Things (сезон 4)

Безспорно най-дългоочаквано в Netflix е завръщането на Stranger Things. Изминаха почти три години от последния сезон на сериала. Мистериозното изчезване на Хопър и още куп странни неща очакват зрителите в четвърти сезон, когато децата вече са по-големи и се опитват да водят нормален начин на живот. Куп нови герои ще влязат в новия сезон.

Meltdown: Three mile island

В ядрена електроцентрала в средата на Пенсилвания, на юг от столицата на щата Харисбърг, има малък остров в средата на езерото Фредерик. Но какво се случва през 1979 г.? Допуснати грешки и технически неизправности причиняват най-тежката ядрена авария в американската история. Изтичането на радиация е причина за масова евакуация в околните райони. Четири десетилетия по-късно тази документална поредица изследва събитията, довели до масово преразглеждане на инструкциите за безопасност в индустрията за десетилетия напред.

Senior Year

В тази забавна комедия 37-годишна жена (Ребел Уилсън) се събужда от кома, продължила 20 години, и решава да се върне в бившата си гимназия с надеждата да изпълни мечтата си – да стане кралица на бала. Ако искате здравословна доза хумор и искрено забавление, този филм е за вас.

The Pentaverate

The Pentaverate е комедийна поредица от шест епизода, в която канадски журналист решава да отиде на мисия по собствена воля, за да разкрие истината за тайно общество, наречено The Pentaverate. Целта му е да си върне загубената работа.

Wild Babies

Поредицата разказва за бебетата на диви животни, сред които делфини, слонове, пингвини, видри, орангутани, мечки гризли и други. Това е идеално бягство от реалния свят, в което ще се потопите в света на 17 различни животински видове.

Clark

Шведският сериал разказва историята на Кларк Олофсон – човекът, вдъхновил фразата „стокхолмски синдром“. Сериалът се основава на действителни събития. Кларк е скандален престъпник в Швеция, който успява да убеди всички около себе си, че е прекрасен човек. Всичко, свързано с който и да е член на семейство Скарсгард, се оказа изключително забавно.

The Lincoln Lawyer

Тази поредица е базирана на романа от 2008 г. „The Brass Verdict“, който продължава историята на известния герой Мики Халер, създаден от Майкъл Конъли. В сериала участва Мануел Гарсия-Рулфо като Халер, който ще поеме ново дело в защита на холивудски магнат, обвинен в убийството на жена си и нейния любовник.

Somebody Feed Phil (Сезон 5)

Фил Розентал пътува до далечни дестинации, за да опита храна, за която вероятно никога не сте чували. Петият сезон ще се състои от десет епизода, най-много досега. През последните сезони той е бил на места като Банкок, Тел Авив, Копенхаген, Маракеш, Сеул, Рио де Жанейро и Сингапур.

Operation Mincemeat

Базиран на книгата на Бен Макинтайър от 2010 г. за британската „Операция Кайма“, прилагана през Втората световна война, филмът представя събитията около този план, който беше измамна маневра, използвана, за да запази в тайна нахлуването на съюзниците в крепостта Европа в Сицилия от германските сили, с надеждата да ги спрат и унищожат.

Прочетете още:

„Анатомията на един скандал“ – драмата, която стана хит в Netflix

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Морфин

„Морфин“ – личната изповед на Булгаков

Доматена супа с тортелини

Доматена супа с тортелини