in

ЛюбовЛюбов

Най-емблематичните дизайнерски колани за жени

Има елементи от женската визия, които често са пренебрегвани и това трябва да се промени. Един такъв аксесоар е коланът, който в мъжката мода се счита за много по-важен, отколкото в дамската. Истината е, че един красив дизайнерски колан може да промени цялостната визия и да придаде стил, независимо дали носите коктейлна рокля или дънки и топ. Освен че самите колани са изключително красиви, те подчертават талията по много елегантен начин и чудесно завършват визията. Вижте някои от най-емблематичните колани на световните модни брандове:

 

1. Коженият колан на Гучи

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Това е класика, която е добре всеки да има в гардероба си. Що се отнася до най-добрите дизайнерски колани за жени, едва ли има по-емблематичен от този на Gucci. Произведен в Италия от луксозна кожа и украсен с логото на модната къща „GG“, този колан просто излъчва стил. Предлага се в черно и кафяво.

 

2. Коженият колан с лого на Saint Laurent

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Този колан на Saint Laurent също е класика и добавя стил към обикновения черен кожен колан със златните букви YSL, които кореспондират с катарамата, която също е в златно. Монограмът на модната къща е въведен през 1961 г. и се превръща в едно от най-известните лога в историята на модата. Това определено е един от най-добрите дизайнерски колани за жени.

 

3. Известният колан на Серджио Хъдсън

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Hudson (@sergiohudson)

Мишел Обама сложи черен кожен колан на Серджио Хъдсън на церемонията по встъпване в длъжност на президента Джо Байдън, което направи колана изключително популярен. Този колан с широчина 5 см е ръчно изработен в Лос Анджелис и е завършен с катарама от месинг.

 

4. Коланът с „А“ на Алтузара

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALTUZARRA (@altuzarra)

Този колан се различава доста от коланите, за които ви разказахме. Предлага се в бял и черен цвят, а катарамата е в златисто и наподобява буквата „А“, заради името на модната къща. Коланът е направен от телешка кожа и има външни шевове.

 

5. Коланът с верига Le Chain

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FRAME (@frame)

Този колан е за по-смелите дами, защото определено е по-различен. Черна кожа, съчетана със златни елементи, включително верига. Аксесоарът на марката Frame е уникален и може да бъде съчетан както с феерична рокля, така и с дънки.

 

6. Коженият колан с възел на Loewe Flamenco

 

View this post on Instagram

 

A post shared by clau· (@clau_designla)

Коланът естествено притежава знаменитият за Flamenco възел, който може да бъде забелязан на много чанти и аксесоари на модната къща.

 

7. Преплетеният колан на Bottega Veneta

Преплетеният мотив на Bottega Veneta е доста популярен сред звездите. Салма Хайек, Риана и други знаменитости обичат да носят аксесоарите на Bottega Veneta. Меката кожа за този колан се реже и преплита на ръка в Италия. Триъгълната катарама е перфектният финален щрих.

Loading

  • Кой колан най-много ви допада?

    Woman with a tea cup mockup in her hands psd
    • Gucci
    • Frame
    • Bottega Veneta
    • Saint Laurent

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Как да научим детето да заспива само

Разходка до Орлово око и Ягодинската пещера