in

Мишел Пфайфър неостаряваща на 64

Мишел Пфайфър
Снимки: michellepfeifferofficial/Instagram

Американската актриса Мишел Пфайфър днес навършва 64 години. Тя е родена на 29 април 1958 г. в Санта Ана, Калифорния. Пфайфър е един от секссимволите на американското кино на 80-те и 90-те години, а днес изглежда все така красива и неотразима.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Актрисата често качва снимки без грим в профила си в Instagram и за годините си изглежда зашеметяващо.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Мишел Пфайфър е номинирана три пъти за Оскар и е печелила статуетка „Златен глобус“, а сред най-известните ѝ роли са във филмите „Опасен ум“, „Белязаният“, „Grease 2“, „Батман се завръща“, „Scarface“ и други.

Нейният дебют в киното е през 1979 г. в сериала „Delta House“. Две години по-късно се омъжва за режисьора Питър Хортън, но бракът им продължава само седем години и те се развеждат.

Тя става известна с участието си във филма „Белязаният“ (1983), в който си партнира с Оливър Стоун и Ал Пачино. Той ѝ носи и първата номинация за Оскар.

През 1984 г. Пфайфър осиновява момиченце, а малко след това се омъжва за Дейвид Кели, от когото ражда момченце Джон. Солед раждането на сина ѝ Мишел Пфайфър излиза в дълъг отпуска и се отдава на майчинството.

Тя се завръща през 2017 г. с няколко роли – във филмите „Ориент Експрес“, „Ант-мен и Осата“ и „Отмъстителите: Краят“. Две години по-късно участва в „Господарка на Злото 2“, а през 2020 г. се снима във филма „French Exit“.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Илон Мъск

9 книги, които според Илон Мъск ще променят живота ви

Барбекю пица

Вкусна пица Барбекю