in

Марго Роби и Райън Гослинг като Барби и Кен

Барби е символът на 90-те! Куклата на американската компания Mattel е пусната в продажба през далечната 1959 година, а оттогава до днес е неразделна част от детството на всяко дете. Колекционирането на кукли Барби е разпространено и сред възрастните.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ПЛАТЬЯ, УКРАШЕНИЯ, ДЛЯ БАРБИ (@misb.arbie)

Куклата става главен герой в много песни и филми, но филмите за Барби, които винаги са анимационни. Настъпи моментът, в който историята на красивата кукла ще бъде разказана и в игрален филм, който се очаква да излезе на екран през 2023 г.

За щастие вече знаем някои детайли около филма. Най-любопитното за хората, които очакват филма с нетърпение, е кои ще бъдат актьорите, които ще изиграят Барби и Кен. В ролята на Барби влиза красивата актриса Марго Роби. Русата й коса, светлите очи и безупречната кожа я правят най-добрият избор за ролята на куклата с перфектни мерки и визия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Кен е половинката на Барби, който има перфектна усмивка и красива коса. Куклата Кен е представена през 1961 година. В новия филм за Барби, в ролята на Кен ще влезе Райън Гослинг – един от най-красивите актьори в света на киното. Първоначално Гослинг отказал ролята, но от студиото не приели „не“ за отговор, тъй като според тях Райън изключително много прилича на Кен и е единственият възможен избор за тази роля.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @tothbarnabas.style

Сигурни сме, че красивият тандем ще изиграе знаменитите Барби и Кен по възможно най-добрия начин.

Грета Гъруиг ще бъде режисьор на филма, което със сигурност означава, че ще има някои различни и необичайни елементи. Тя е и съавтор на сценария. В създаването на филма участва и съпругът на Гъруиг, който е известен с писането на сценарии за развод. Веоятно сценарият на филма ще се върти около връзката на Барби и Кен, а имайки предвид кой е сценарист, вероятно ще станем свидетели на някои болезнени истини относно любовта и брака.

Това не е първият проект за филм за Барби. В проекта на Sony Pictures, който така и не е осъществен, трябвало Барби да бъде прогонена от света на Барби, защото не е достатъчно перфектна. Героинята тръгва на пътешествие, за да открие себе си, и осъзнава, че съвършенството не е свързано с красотата и идва отвътре. Не е ясно дали сценарият на филма ще бъде същият и можем само да предполагаме какво са ни приготвили Грета Гъруиг и Ноа Баумбах, но едно е сигурно – този филм ще бъде много различен от всичко, свързано с Барби, което сме виждали досега…

Loading

  • Смятате ли, че Марго Роби е най-подходящата актриса за ролята на Барби?

    Снимка: Instagram/margotrobbieofficial
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Село Гела – магията на Родопите и на каба гайдите

6 трика как да изглеждате добре без грим