in

Марая Кери с първа коледна книжка за деца

Коледна принцеса

Наричат я „кралицата на Коледа“. Гласът ѝ се е превърнал в носител на празничния дух за милиони слушатели по света. Тя е Марая Кери и официално обявява коледния сезон на 2022 г. за открит с първата си детска книжка – „Коледната принцеса“.

Вдъхновена от детството на обичаната изпълнителка и разказана от самата нея в тандем с писателката Микаела Анджела Дейвис, „Коледната принцеса“ е стопляща сърцето, модерна приказка, в която участва… малката Марая.

Украсено със зашеметяващите илюстрации на художничката Фууджи Такаши и адаптирано на български език в прелестни рими от любимата поетеса Мария Донева, това цветно и забавно коледно издание ще накара малки и големи любители на празника да запеят:

„Във този миг вълшебен на Коледа желая да бъда точно с тебе…“

Детството на Марая

Малката Марая не разполага с много в къщурката, в която живее с майка си – оперната певица Ла Дива – и досадния си папагал Павароти. Всяка сутрин кресливите викове на птицата я карат да чисти, да подрежда, да бърше прах и да вчесва красивата тъмна коса на майка си – толкова различна от нейната вечно рошава и заплетена грива.

Ала Марая не се оплаква. Тя дори не обръща внимание на надменните богаташки деца от бялата вила на хълма, които се подиграват на скъсаното ѝ палто и старомодните ѝ дрехи. Защото тя има музиката си и прекрасното си пиано, което събужда в ума ѝ вълшебни мелодии и я кара да мечтае, че някой ден животът ѝ ще е по-различен.

Най-много от всичко на света малкото момиче обича Коледата. И когато така чаканият ден най-после пристига, украсата е сложена и всичко блести от чистота, в дома на Марая нахлуват хулиганите от бялата вила… и разрушават всичко.

С разбито сърце, безпомощна и отхвърлена, малката Марая тръгва сама в снега на зимно, чудно пътешествие, в чийто край момичето ще открие лечебната сила на гласа си, за да разпространи духа на Коледа у дома и по целия свят.

Незабравима коледна история

Изпълненa с присъщата на Марая Кери празнична магия и музикалност, „Коледната принцеса“ е незабравимa коледна история, която учи всички деца – а и вече порасналите такива – че вярата в себе си и собствения си глас е най-голямата ни суперсила.

Любимата на милиони поп икона черпи вдъхновение от своите собствени притеснения и страхове като дете, за да ни припомни, че да бъдеш различен не е недостатък, а най-ценният подарък.

Единствено по Коледа, във времето магично,

внезапно настроението ставаше различно.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

отслабване

Как да приготвяте храната си, ако искате да отслабнете

Емили Дикинсън

Загадъчният живот на прочутата писателка Емили Дикинсън