in

„Лято край морето“ – романтична история за незабравимо лято

„Лято край морето“ от Джени Хейл е идеалната романтична история за едно незабравимо лято. Фейт се завръща в градчето Аутър Банкс на Източното крайбрежие, за да отпразнува юбилея на баба си със семейството си. Тук тя е прекарвала безгрижни летни месеци във фамилната вила на плажа заедно с по-голямата си сестра Кейси. Сякаш нищо не се е променило – копринено мекия пясък, тюркоазените води на океана, спокойствието и атмосферата на бариерните острови са непокътнати. Само вилата вече я няма, заменена от модерна нова постройка.

Фейт все още не може да забрави онова лято, в което сестра ѝ отмъква голямата ѝ любов и ѝ разбива сърцето. Тя не е виждала Кейси от години, но вече е готова да ѝ прости предателството, за да се насладят на ваканцията и да създадат нови спомени.

Но не е готова за срещата с Джейк Бюканън – привлекателният работник, който довършва фасадата на вилата, в която са отседнали. Между тях прехвърчат искри и точно когато са напът да се влюбят, Фейт разбира, че той не е мъжът, за когото се представя.

За автора:

Джени Хейл е автор на летни и коледни романи. През 2017 г. Hallmark Channel адаптира книгата ѝ „У дома за Коледа“ в пълнометражен филм. През 2019 г. е екранизирана и книгата „Коледни пожелания и бисквитени целувки“, пожънала огромен успех сред българските почитателки на романтични четива.

На топъл прием у нас се радват и останалите заглавия от авторката – „Винаги ще има Коледа“, „Всичко започна на Коледа“, „Коледа в Силвър Фолс“, „У дома за Коледа“ и четирите летни романа „Обичай ме заради мен” „Лятната къща“, „Лято край Брега на светулките“ и „Къща край брега на светулките“. Вероятно и „Лято край морето“ ще бъде сред тях.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Миди с бяло вино

Задушени миди с бяло вино

Катастрофизиране

Когато си представяме най-лошия сценарий