in

ЛюбовЛюбов

Любимите домашно приготвени ястия на Кейт и Уилям

Снимки: Facebook/The Royal Family
Снимки: Facebook/The Royal Family

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат личен готвач, който приготвя храната им, но двамата също обичат да готвят.

Майката на три деца, Кейт, е говорила за страстта си към готвенето. А сега майстори различни вкусотии, заедно с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Принц Уилям също обича да готви.

Членовете на кралското семейство обичат да хапват най-различни неща – от здравословни закуски до калорични десерти. Вижте кои са 5-те любими домашно приготвени ястия на Кейт и Уилям:

 

Пица

Едва ли има човек, който не обича пица и представителите на кралското семейство не са изключение. Кейт, Уилям и децата много обичат да хапват пица, а Джордж и Шарлот се забавляват и при приготвянето й. Децата обожават, когато целите им ръце станат в тесто и всеки от тях слага върху пицата си нещата, които обича.

 

Стековете на Уилям

Преди време Уилям обясни, че обича да готви, но не е много добър в това. Неговият специалитет са стековете, но признава, че още се опитва да се усъвършенства в печенето им, защото обича стековете средно изпечени – нито прекалено препечени, нито прекалено сурови.

 

Торти

Херцогинята обича да прави сладкиши и по-специално тортите за рождените дни на децата. Те имат нещо като семейна традиция – преди всеки рожден ден на децата, тя стои до полунощ и прави тортата за празника. Не винаги нещата й се получават от първия път, но й харесва да го прави.

 

Печено пиле

Любимата на вечеря на Уилям е печено пиле и често Кейт приготвя това ястие за съпруга си.

 

Здравословни смутита

Кейт е голям фен на смутитата за закуска, подобно на Меган Маркъл. Здравословната сутрешна закуска на Кейт включва кейл, спирулина, матча, спанак, кориандър и боровинки. С тази витаминозна бомба Кейт започва деня си.

 

Прясна паста

Подобно на пицата, пастата е любимо ястие на всеки. Кралското семейство често хапва паста. Те си правят прясна паста, а децата много помагат – единият пресява брашното, другият добавя млякото и приготвянето на паста отново се превръща в семейно забавление.

 

Чътнито на баба

На първата Коледа, на която Кейт вече била част от семейството, не знаела какво да поднесе на кралицата като коледен подарък. Решила да й направи нещо и се надявала да не се провали. Тя направила чътни по рецепта на баба си и го поднесла в гърне на кралицата. На следващия ден чътнито било включено в коледното меню.

Loading

  • Обичате ли да готвите?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

5 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Светулките ще ти покажат пътя“ – минало, предателство и любов по време на война

5 съвета за перфектно CV