in

Любимата коледна игра на принцеса Шарлот и принц Джордж

Снимки: The Royal Family/Facebook
Снимки: The Royal Family/Facebook

Коледните празници на кралските особи са пълни с традиции, които датират от много години. Кралските деца не остават встрани от тези празненства, но принцеса Шарлот и принц Джордж имат някои свои традиции, които включват настолни игри.

След като приключат с правенето на бисквитки, пеенето на коледни песни и отварянето на подаръци, е време да играят настолни игри, както правят много семейства на Коледа.

Принц Уилям сподели пред My London някои от традициите в кралското семейство, като подчерта, че за него Коледа е много специален момент, а когато види децата си да се забавляват с децата на братовчедите му, той е изключително щастлив. „Когато имате деца, изведнъж всичко се променя и празниците са шумни и вълнуващи“, казва още той.

Една от любимите игри на принцеса Шарлот и принц Джордж на Коледа е „Monopoly“, но те имат още по-любима – „Risk“, игра, която не всеки знае. Това е стратегическа игра на „дипломация, конфликт и завоевание“ и се играе на дъска, изобразяваща политическата карта на света.

Играчите контролират армии от фигури, с които се опитват да превземат територии на други играчи, а резултатите се определят чрез хвърляне на зарове.

„Харесваме да играем „Monopoly“ и „Risk“. Това е добра игра, която продължава с часове, а накрая всеки е разстроен, защото губи“, допълва още принц Уилям. Той разкри и коя е любимата му коледна песен – „Feliz Navidad“ на пуерториканския певец и автор на песни Хосе Фелисиано.

Loading

  • Обичате ли да играете настолни игри със семейството си на Коледа?

    монополи
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

10 тенденции в мъжката мода за есен/зима 21/22

Как се справяте със стреса?