in

СладкоСладко ОМГОМГ

Любимата вечеря на принц Джордж

Любимото ястие на принц Джордж е доста необичайно за 8-годишно дете. Повечето деца на тази възраст обичат да ядат само вредна храна – пилешки хапки, пържени картофи, бургери, пица и т.н.

Първият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям обаче има по-различни вкусови предпочитания. Най-любимата вечеря на малкия принц е италианската класика спагети Карбонара.

Тази информация беше разкрита от знаменитият готвач Алдо Зили в интервю, който добави, че е готов да приеме предизвикателството да сготви за принц Джордж.

Ресторантьорът споменава как в многобройните си разговори с херцога на Кеймбридж е научил за любовта на сина му към класическото италианско ястие.

Шеф-готвачът казва още, че ако принц Джордж опита неговата Карбонара, няма да пожелае да яде никоя друга повече.

Снимка: Facebook/The Royal Family
Снимка: Facebook/The Royal Family

Въпреки че не е особено типична храна за малки деца, спагетите не са толкова изненадващи, колкото факта, че принц Джордж е ял нещо доста необичайно – мравка.

Беър Грилс нарече 8-годишното дете „малък герой“ в епизод на „Добро утро, Великобритания“, след като бъдещият крал приел предизвикателството му да изяде мравка.

Грилс бил част от събитието Kings Cup на принц Уилям, когато майката на Кейт, Карол Мидълтън, помолила Беър да поздрави малкия принц Джордж, тъй като той е голям фен на предаването му.

Докато двамата си говорели, покрай краката им минал поток от мравки, те се спогледали и Грилс казал на принц Джордж „Хайде да изядем по една“.

Оказва се, че 8-годишният Джордж няма проблеми с опитването на нова и различна храна, за разлика от повечето си връстници.

Loading

  • Вие бихте ли изяли мравка?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За ценители: „Война и мир“ с илюстрации от Теодор Ушев

Хуго Бос – когато модата и нацизмът се преплитат