in

Капризите на Кание Уест: пир по време на Ковид

Кание Уест
Снимки: juliafox/instagram

Отдавна знаем, че богатите също плачат, но няма как да отречем колко по-комфортно (и филмово) е да ревеш в кабрио на Ривиерата, например, отколкото в стар, мърляв автобус в „Обеля“…

Да, добре подплатената банкова сметка помага в много ситуации (от разбито сърце до справяне с пандемичната меланхолия последните две години) и неслучайно Карл Лагерфелд навремето изрече думите, които от „скандални“ се превърнаха в нещо като максима: „Красотата не иска жертви. Красотата иска пари!“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓪 𝓕𝓸𝔁 ☆ (@juliafox)

Трудно можем да отречем колко е важно да имаме „тлъстинки“ в портфейла (не по ханша), както ги наричаше един бивш премиер. Но понякога демонстрациите на богатство излизат от зоната на приличието – особено когато светът се бори с Ковид и с икономическите несгоди, причинени от пандемията.

Някои капризи на богатите и известните просто няма как да бъдат извинени с ектравагантност: те попадат в сферата на вулгарните демонстрации, присъщи на новобогаташи и хора със съмнителен вкус.

Като „пир по време на чума“ беше определен например странният жест на певеца и бизнесмен Кание Уест, който реши да подари по една чанта Birkin (легендарен френски моден артикул, за който обикновено се чака с месеци) на всяка жена, уважила рождения ден на новата му изгора – Джулия Фокс.

Важно е да припомним, че най-евтиният вариант на Birkin струва 6 хиляди евро, а надали мистър Уест, известен още като Йе, е заложил на нещо по-скромно от най-скъпото.

Ако този спектакъл на излишеството се разиграваше при затворени врати, нямаше да има кой знае какво значение – всеки е свободен да се излага според възможностите си! Публичната демонстрация обаче на подобен харч в тези нестабилни времена бе осъдена от медиите отвъд океана.

Джулия Фокс, новата приятелка на Йе, навърши 32 години преди броени дни и със сигурност щедростта на приятеля ѝ не е случайна: близки до двойката твърдят, че бившият на Ким Кардашиян е хлътнал до уши и е готов на всичко, за да угоди на красивото си гадже.

Междувременно се оказа, че Фокс и Уест са били сред най-сниманите посетители на Седмицата на висшата мода в Париж миналия месец, а атрактивната дама се е заела напълно да промени и поднови гардероба на новия мъж в живота си. Дрехи, обувки, аксесоари и особено бижута – вкусът на Фокс определено ще проличи във външността на Кание Уест, а все си мисля, че по-зле от „епохата Кардашиян“ няма как да стане…

Медиите мълчат относно подаръка за рождения ден на самата Джулия Фокс, но можем лесно да предположим, че хич не е за пренебрегване. Важното в случая е друго: в момент, когато много знаменитости показват смирение и мъдрост, избягвайки подобни демонстрации и свивайки своите харчове, изяви и капризи, действията на Кание Уест са, меко казано, неадекватни.

Но пък защо изобщо се учудваме на рапъра, чиято януарска приумица беше изневиделица да оповести, че смята да направи Русия своя „втори дом“ и да се сприятели с президента Путин. Явно някой трябва да обясни на мистър Йе, че има неща, за които дори неговите пари не стигат…

Loading

  • Коя половинка на Кание Уест харесвате повече?

    • Джулия Фокс
    • Ким Кардашиян

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Дион

Историята на петзначките Дион, затворени в стъклена клетка

Храни пребиотици

7 храни, богати на пребиотици