in

Как да носите рокли през зимата

С падането на температурите настъпва и времето за смяна на гардероба. Зимният гардероб обикновено се състои от дебели пуловери, удобни суичъри, шапки, шалове и т.н. Повечето хора залагат на комфорта и топлината на дрехите през зимата и оставят стила на заден план.

Не е нужно обаче да се отказвате от стилните и красиви дрехи, само защото температурите навън са ниски. Можете дори да носите рокли през зимата, стига да знаете някои прости трикове. Ако съчетаете роклята добре с останалите компоненти от облеклото, можете да изглеждате страхотно и да не ви е студено.

1. Наслоявайте дрехите

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy and Ellen (@emys.emporium)

Един от основните трикове за обличане през зимата е така нареченото наслояване на дрехи или обличане на различни дрехи една върху друга. Можете да носите рокля през зимата, дори да е малко по-тънка, като добавите отгоре подходящ пуловер или дори кожено яке. Да, можете да облечете кожено яке върху роклята и отгоре да си облечете зимното палто. В този случай коженото яке не е връхна дреха, а част от аутфита.

2. Избирайте подходящи обувки 

Ако носите рокля от тънка материя, обуйте си топли обувки, които да компенсират. Дори роклята да е по-къса, ако обуете високи ботуши, които покриват голяма част от краката ви, няма да ви бъде студено.

3. Изберете пухкав кожух вместо обикновените връхни дрехи 

Ако връхната ви дреха е достатъчно топла, няма да има значение отдолу дали сте с рокля или с дебел пуловер. Важното е да не ви бъде студено, докато сте навън. Когато сте в затворени пространства няма да ви бъде студено, дори да сте с тънък чорапогащник. Един дебел пухкав кожух, по възможност с етествена вълна, ще ви позволи да носите рокли цяла зима и ще ви пази топло.

4. Носете дълги връхни дрехи 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emilia Beata (@emiliabeata)

В дните, в които сте решили да носите рокля през зимата, избирайте по-дълги връхни дрехи. Ако якето или палтото покрива по-голяма част от тялото ви, няма да ви бъде студено, а ще изглеждате невероятно стилни. Оставете късите якета за моментите, в които сте с дънки или панталони.

5. Не се страхувайте да експериментирате 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sass&Edge (@sassandedge)

Развихрете въображението си, когато става въпрос за комбиниране на дрехи. Можете да облечете прилепнала мини рокля, върху нея да сложите овърсайз яке и високи ботуши. При правилната комбинация ще изглеждате страхотно и ще се чувствате добре, въпреки минусовите температури.

Loading

  • Обичате ли да носите рокли през зимата?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Кападокия – приказната земя с необичайна природа

Салата с рукола, портокал и сирене Халуми