in

Как да носим бели маратонки тази пролет

Бели маратонки
Снимки: Instagram

Съвсем скоро се очаква зимните температури и снегът да изчезнат и най-сетне да се радваме на първите пролетни дни. След дългите зимни месеци всички нямаме търпение да се появи слънцето и да се разделим с огромните якета и ботуши.

Едно от първите неща, което всеки трябва да направи, е да подготви гардероба си за пролетта. Дънки, тениски, блейзъри, маратонки- можем да съчетаваме пролетните си дрехи по най-различни начини и да изглеждаме страхотно.

Що се отнася до обувките, белите маратонки са абсолютна класика за пролетта и лятото. Това са възможно най-универсалните обувки, които могат да се носят както с дънки, така и с поли и блейзъри. Вероятно хората, които нямат бели маратонки в гардероба си са единици, затова ще ви дадем няколко идеи за универсални тоалети, включващи бели маратонки, които да вдъхновят обновяването на пролетния ви гардероб.

Спортно облекло

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tess Christine (@tesschristinexo)

Спортното облекло е много универсално и често прибягваме до него през топлите месеци. Клин и тениска или къси панталони и спортно бюстие- това са универсални дрехи, които са подходящи както за различни спортни активности, така и за разходка в парка. Белите маратонки правят тези визии още по-завършени, а ако искате да направите тоалета по-интересен и разчупен, можете да добавите цветни чорапи.

Заместител на токчетата

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris 💋 (@kristylesbykristen)

Често хората мислят, че роклята изисква по-официална обувка. Естествено зависи какъв тип е роклята, но по-ежедневните и спортни рокли изглеждат най-добре, когато са съчетани с маратонки. Всъщност това е тенденция от 90-те, която видяхме от Сандра Бълок във филма „Приложна магия“ и остана актуална години наред. Ако искате да носите рокли и да се чувствате удобно, това е комбинацията!

За контраст при едноцветно облекло

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maelese Rodriguez (@maelesejoy)

Колкото и добре да изглеждат комплектите и тоалетите, които са изцяло в един цвят, понякога могат да бъдат малко скучни и да се нуждаят от някакъв акцент. Белите маратонки могат да свършат чудесна работа в този случай.

Дънки и бяла тениска

Изчистени бели маратонки, сини дънки и бяла тениска е тоалет издържал изпитанието на времето. Комбинирането на обувките и тениската, с контрастиращите дънки между тях, придава на аутфита усещане за синхрон и хармония. Когато носите тези дрехи, трябва да внимавате с кройките. Винаги когато избирате овърсайз тениска, залагайте на тесни дънки и обратното- ако дънките са широки, слагайте по-прилепнала тениска.

Комбинация с деним

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valérie (@valdelilas)

Дънковите рокли са много актуални през последните години и славата им няма да изчезне и тази пролет. Когато целият тоалет е съставен от деним, имате нужда от някакъв акцент. Винаги можете да използвате белите маратонки за тази цел.

С къси панталони

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martha (@marthaeelman)

Пролетта не е единственият сезон, в който можем да носим бели маратонки. Те са чудесни и за лятото и се съчетават много добре с всички видове и модели къси панталони и потници. Когато опаковате багажа за лятната си почивка, не забравяйте да вземете чифт бели маратонки. Въпреки че не можете да ги носите на плажа, можете да ги слагате за разходки, а най-хубавото е, че не е нужно да взимате 5 чифта различни обувки- белите маратонки подхождат на почти всичко.

Цветни и шарени тоалети

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rubi (@poseandrepeat)

Ако дрехите ви са прекалено шарени, имат много принтове или са в ярки цветове, имате нужда от по-неутрални обувки. Ако има обувки, които са абсолютно неутрални, това са белите маратонки.

С блейзър

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emika (@emika_xo)

Няма как да не засегнем темата за офис облеклото. Освен ако не ви се налага да носите прекалено строго бизнес облекло, комбинацията на блейзър и бели маратонки е страхотна за пролетните дни в офиса. Със сигурност маратонките са по-удобни от токчетата, а изглеждат също толкова добре.

Loading

  • Имате ли бели маратонки в гардероба си?

    Бели маратонки
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

кариера

Как да се развиете по-бързо в кариерата?

Бутон изключване

Възможно ли е интернетът да бъде „изключен“?