in

Какво да очакваме от втория сезон на „И просто ей така“?

И просто така
Снимки: Instagram/justlikethatmax

През декември миналата година, почитателките на „Сексът и градът“ получиха така желаната доза мода, секс, приятелство, вълнуващи истории и блясък. Или поне така се предполагаше. Първият сезон на „И просто ей така“ беше разочарование за някои, на други им допадна, но без значение какво е мнението ви, едно е сигурно – видяхме Кари, Миранда и Шарлот в доста различна светлина.

Основната тема на първия сезон беше остаряването и всички неща, през които преминават жените и мъжете през 50-те си години. Залагаше се повече на болестите и смъртта, неопределените полове и различните раси, отколкото на секса, забавленията и модата, но все пак имаше и добри моменти.

Втори сезон

Предстои да разберем какво още са ни приготвили създателите на „И просто така“. След много предположения, догадки и намеци, беше официално потвърдено, че втори сезон на продължението на „Сексът и градът“ ще има!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Шоурънърът Майкъл Патрик Кинг съобщи новината пред „Холивуд Рипортър“: „Радвам се, че ще имам възможността да разкажа още истории за тези смели герои, изиграни от невероятни актьори“.

Сара Джесика Паркър пък наскоро се появи в „Гледайте какво се случва на живо с Анди Коен“ и намекна, че е възможно героят на Джон Корбет, Ейдън Шоу, да се появи в новия сезон. Паркър каза „Всичко е възможно“, което е достатъчно, за да си мислим, че е възможно наистина Ейдън да се включи в новите епизоди.

Ким Катрал

Един от въпросите, които всички си задаваме, е възможно ли е Ким Катрал да промени решението си и да се включи в „И просто ей така“, защото ако трябва да бъдем честни, просто не е същото без нея.

Най-вероятно отговорът е „не“, но фактът, че Саманта беше споменавана няколко пъти в първите 10 епизода и че според историята живее в Лондон, ни дава надежда, че все пак има някакъв шанс тя да се върне.

Относно останалите герои, Кари, Миранда и Шарлот със сигурност ще бъдат част от новите серии, а съдейки по тийзъра, който се появи в Инстаграм, повечето от персонажите от първия сезон ще останат и във втория.

Никол Ари Паркър като Лиза Тод Уексли, Сарита Чоудхури като Сийма Пател, Марио Кантоне като Антъни Марентино, Карън Питман като д-р Ния Уолъс и Сара Рамирес като Че Диас – очаква се всички те да останат в „И просто ей така“.

Кога се очаква да излезе новия сезон?

И така, кога се очаква да разберем дали Саманта и Ейдън ще се появяват отново в шоуто и какво ще се случи с Кари, Миранда и Шарлот? Като се има предвид, че снимките на новия сезон все още не са започнали, едва ли премиерата ще бъде през тази година.

Паркър, Никсън и Дейвис обявиха, че първият сезон се подготвя на 11 януари 2021г., а снимките приключиха на 8 ноември. Съдейки по това, едва ли новият сезон ще бъде готов преди средата на 2023 година.

Развитие на историята

Няма никаква информация относно развитието на историята и какво ще се случи с любимите ни герои. Ако вземем предвид финалът на първи сезон, ни се иска Сийма и собственикът на клуба да са все още заедно и да превземат Ню Йорк, Кари да напише още една книга и аферата с продуцента ѝ да продължи. Шарлот и Хари да приемат дъщерите си такива, каквито са и да се наслаждават на перфектния си семеен живот, Миранда да намери щастието, а Стив да срещне прекрасна жена, с която да се наслаждава на филмовите си вечери.

Но това развитие на историята би било прекалено сладникаво. Вероятно сценаристите са подготвили по-интересно развитие на сюжета, което нямаме търпение да видим.

Вижте още:

И просто ей така го няма нито сексът, нито градът

Loading

  • Ще гледате ли новия сезон на „И просто така“?

    И просто така
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Брус Уилис

Брус Уилис се оттегля от киното

Салата октопод

Средиземноморска салата с октопод